• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem yardim !!!

Portakal91

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
72
33
8
33
Arkadaslar merhaba ben bu ay asilama oncesi estrofem kullaniyorum.Buradan arastirdigim kadariyla estrofem genelde gecikme yapiyor.Benim adet tarihime daha 8 gun olmasina ragmen lekelenmem basladi.Boyle bi durum yasayan var mi aranizda ?

Arkadaslar ya burda 2 tane konu actim kimse yardimci olmadi. Gercekten hic basina boyle birsey gelen yok mu ?

Arkadaslar ya burda 2 tane konu actim kimse yardimci olmadi. Gercekten hic basina boyle birsey gelen yok mu ?
Merhaba canim ben uc kez kullandim bu ilaci, su an ucuncu transferimdeyim ama basima boyle bir sey gelmedi.. rahim duvarini kalinlastiran bir ilac olarak biliyorum.. en guzeli ulasabiliyorsan doktoruna, hemsirene sorman.. ya da bir eczaciya da sorabilirsin.. cok yogun bir kanama degilse normal olabilir.. insallah guzel haberler alirsin en kisa zamanda🙏🍀

Merhaba evet bende kullanmıştım transfer sürecinde gecikme yapıyor ama lekelenme olmamıştı muhtemelen farklı bir sebepten ötürü leke gelmiştir

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.Regle dondu.Erken gelmis oldu bende anlayamadim.Doktorum ilaci kestirtti

Merhaba canım Dr bana da verdi klomen kullandım 5 gün bittikten sonra catlatma iğnesi verdi sabah akşam estrofem verdi rahim duvarı ince bebek tutunamaz kalinlastirmadi için dedi

Canım bana da bugün bu ilacı verdi Dr ama sorduğumda rahim duvarı ince bebek tutunsun diye verdim dedi bugün başladım bismillah diyerek
Evet canim banada o niyetle vermisti.Rahim duvarini kalinlastirip gebeligi kolaylastirsin diye.Su an biraktirdi ama.Gecikme yaptigini biliyorum bu ilacin ama erken getirdigini bilmiyordum..

Arkadaslar merhaba ben bu ay asilama oncesi estrofem kullaniyorum.Buradan arastirdigim kadariyla estrofem genelde gecikme yapiyor.Benim adet tarihime daha 8 gun olmasina ragmen lekelenmem basladi.Boyle bi durum yasayan var mi aranizda ?
Portakal 1 kutu kullandım zira doğuştan kendiliğimden adet gormem Cylo progunavoyı kullanıp Olurum ama bu ay estofem kullandım rahım duvarı kalnlassn dıye içinde ilaç bıtımınde ara verılırse çekilme kanaması yanı adet gorursunz yazıyor ılac bıttı 9 gun oldu ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında sancım olmadı Cylo progunavoyı kullanırken 3 gun sonra adet olurdum 9 gun gecıkknce bugun idrar testi yaptım hemde erken gebelik testi ama negatif napıcam blmıom hamile olabılrmıyımkı çıkmadı da 5 gun sonra oksm yıne 4 gun gecıktı doktrum 1 hafta daha bekle olmazsan gel brakıcam dedı kpnstm bugun yenı ılaca başlama bekle dedı yahu bır dunya sey kullanıyorum nar suyu mcun VS hepsine ara verdim korkudan

Portakal 1 kutu kullandım zira doğuştan kendiliğimden adet gormem Cylo progunavoyı kullanıp Olurum ama bu ay estofem kullandım rahım duvarı kalnlassn dıye içinde ilaç bıtımınde ara verılırse çekilme kanaması yanı adet gorursunz yazıyor ılac bıttı 9 gun oldu ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında sancım olmadı Cylo progunavoyı kullanırken 3 gun sonra adet olurdum 9 gun gecıkknce bugun idrar testi yaptım hemde erken gebelik testi ama negatif napıcam blmıom hamile olabılrmıyımkı çıkmadı da 5 gun sonra oksm yıne 4 gun gecıktı doktrum 1 hafta daha bekle olmazsan gel brakıcam dedı kpnstm bugun yenı ılaca başlama bekle dedı yahu bır dunya sey kullanıyorum nar suyu mcun VS hepsine ara verdim korkudan
Canim sen yine bi kanda baktir derim nolur nolmaz

Canim sen yine bi kanda baktir derim nolur nolmaz
Senınkıde ılgınc portakal yerleşme lekesi olmasın o ben evham hapmıuom çünkü gecen ay yumrtalklarımn çok ufak rahım duvarın çok ince demişti mıcıze olur sanırsam gebeysem

Senınkıde ılgınc portakal yerleşme lekesi olmasın o ben evham hapmıuom çünkü gecen ay yumrtalklarımn çok ufak rahım duvarın çok ince demişti mıcıze olur sanırsam gebeysem
Canim yok o ay benim gercekten adetmis.Bir sonrali ay asilamayla hamile kaldim. Estrofemde zaten rahim duvari kalinlastirmak icin diye biliyorum.

Merhaba evet benim de böyle durumum sizin durumunuz nedir şuan ?

Back
X