Estrofem

Merhaba ikinci tup bebek denemem olucak mayisda bugun regl Oldum bana estrofem verdi doktor reglin ya 2 ya 3 gunu kulanicaksin dedi sizler kacinci gun basladiniz
Genel olarak 2,3veya 4. Günü başlatılıyor. Birde estrofemi sağlık ocağında uzman doktora yazdırarak alabilirsinz bu süreçte epey gidio çünkü

Ben yurtdisindayim klinik yazdi bana yarin 3 gunum yarin baslicakmisim sabagh oglen aksam 27 ultrasonla bakilcak rahim kalinligina eger uygunsa 2.5 mayisda transfer dedi

Benimde ikinci transferim olacak bu ay. Adetimin ilk günü sabah akşam iki adet başlattı. 5. Gün sabah öğle akşam 3 tane kullan dedi. Çarşamba gününden itibaren ise günde 4 tane kullan dedi. Bu sayı cok fazla değil mi bende bunu düşünüyorum

Yok bende aynı şekilde kullandım transfrr öncesi o istenilen kalınlığa gelmesi lazım rahim duvarının. Bende 3 kez transfer oldum. 2 farklı doktorda hep aynı kullandım içiniz rahat olsun. Hatta pozitif görüyosun 10. Haftaya kadar sabah 2 akşam 2 kullanıyosun 10 haftafa bırakılıyor

Bi arkadaşin yazısında estrofemden dolayı tüpünde sıvı biriktiğini okumustumda o yuzden biraz endişelenmistim. Estrofemi bulmakta ne kadar zor. 3 kutu zar zor bulduk valla

Merhaba, ben transferden önce ve sonra günde 6 tane estrofem ağızdan kullandım/ kullanıyorum hala ve ayrıca sabah 1 akşam 1 vajinal

Kizlar estrofem kullaniyorum suanda gunde 4adet ama karin agrisi gibi agri yapiyor cok rahatsiz ediyor.sizlerde de olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…