Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum 12. Haftaya kadar kullanacagımızı soyledı. Ayrıca doktora sormadan kendınız nasıl bırakırsınız hayret ettim suanSevgili arkadaşlarım, ilaçlar beni maddi manevi mahvetti ama bırakmak da korkutuyor. Dün akşam içtim ve bugün itibari ile bırakmış oldum. 8. Haftam doldu çok şükür. Siz ne zaman bıraktınız?
Benim doktorumda 12. Hafta dedi. Şunun şurasında ne kaldı 6 hafta daha var benimDoktorum 12. Haftaya kadar kullanacagımızı soyledı. Ayrıca doktora sormadan kendınız nasıl bırakırsınız hayret ettim suan
Yazından okuyunca kendi kendine bırakmış gibi anlaşılıyor bende okuyunca kendi kendine bıraktın sandımSevgili arkadaşlarım, ilaçlar beni maddi manevi mahvetti ama bırakmak da korkutuyor. Dün akşam içtim ve bugün itibari ile bırakmış oldum. 8. Haftam doldu çok şükür. Siz ne zaman bıraktınız?
Benim doktorum 8. Haftayı doldurunca bıraktirdi. Kendi başıma bırakmadım. Burada biraz araştırdım bazı doktorlar kalp atışını duyunca biraktiriyormuş.insan yine de korkuyor bıraktım ya bir şey olursa diye.Benim doktorumda 12. Hafta dedi. Şunun şurasında ne kaldı 6 hafta daha var benim16 da dese 32 de dese devam korkuyorum.
![]()
Ama 8. Haftam doldu diye belirttim. Öyle anlamanız şaşırtıcıYazından okuyunca kendi kendine bırakmış gibi anlaşılıyor bende okuyunca kendi kendine bıraktın sandım![]()
Ben çok korkuyorum çoğul benimki öyle olunca devam daha. Sanki ilaçlar tutuyor gibi hissediyorum. Aslında normal gebeliğe geçtik ve şu an için ters giden bir durumda yok ama psikolojik sanırım benimki. Bazı doktorlar kese günü estrofem i de kestirdi. Yazanlar oldu kese günü bıraktık diye.Benim doktorum 8. Haftayı doldurunca bıraktirdi. Kendi başıma bırakmadım. Burada biraz araştırdım bazı doktorlar kalp atışını duyunca biraktiriyormuş.insan yine de korkuyor bıraktım ya bir şey olursa diye.
Kese gunu bıraktırdı bana canımBen çok korkuyorum çoğul benimki öyle olunca devam daha. Sanki ilaçlar tutuyor gibi hissediyorum. Aslında normal gebeliğe geçtik ve şu an için ters giden bir durumda yok ama psikolojik sanırım benimki. Bazı doktorlar kese günü estrofem i de kestirdi. Yazanlar oldu kese günü bıraktık diye.
Ne güzel ikiz bebek. Allah tamamına erdirsin.Ben çok korkuyorum çoğul benimki öyle olunca devam daha. Sanki ilaçlar tutuyor gibi hissediyorum. Aslında normal gebeliğe geçtik ve şu an için ters giden bir durumda yok ama psikolojik sanırım benimki. Bazı doktorlar kese günü estrofem i de kestirdi. Yazanlar oldu kese günü bıraktık diye.
Sizde rahim de problem var mı? Bende yok sadece bağışıklık güçlü ona da serum aldım. Bana kalsa 9 ay vurulacamKese gunu bıraktırdı bana canım
Bana da 8. Haftanı doldurunca bırak dedi ama yine huzursuzum. Arkadaşlara danışayım içim rahatlasın dedim.Kese gunu bıraktırdı bana canım
Yazdıgınızı tekrar okuyun o zamanBen de size hayret ediyorum. Doktorum 8. Haftayı doldurunca biraktirdi@zuzu3838
Bende senin gibiyim canım doğurana kadar kullanabilirimBenim doktorumda 12. Hafta dedi. Şunun şurasında ne kaldı 6 hafta daha var benim16 da dese 32 de dese devam korkuyorum.
![]()