Temmuz 2025 transferi 6.gün idrar testi

Sizin ne zaman transfer oldu
1 ağustos cuma günü oldu,bugün 8.gün oluyor ilk günü saymıyoruz sanırsam,yada 9 mu,evde baya önceden kalan ki tarihini bile bilmiyorum eski model bir kaset test vardı onu yaptım ama negatif gördüm gibiydi,sonra bir baktım hayalet çizgi olmuş gibi,bende cok stres yaptım,Rabbim bilir tabi herseyi,carsamba kan istendi.

1 ağustos cuma günü oldu,bugün 8.gün oluyor ilk günü saymıyoruz sanırsam,yada 9 mu,evde baya önceden kalan ki tarihini bile bilmiyorum eski model bir kaset test vardı onu yaptım ama negatif gördüm gibiydi,sonra bir baktım hayalet çizgi olmuş gibi,bende cok stres yaptım,Rabbim bilir tabi herseyi,carsamba kan istendi.
Sabah mı yaptınız

Ben de öyle yapmıştım çıkmamıştı ertesi gün ilk idrarda çıkmıştı
Erken gebelik testide almadım acıkcası,3 gunu geciremem simdi noldu diye:)kaset testlerin 9.günde bile tam sonuç vermediğini yazmıştı bir arkadaş,çarşamba kan günü bakalım Rabbim neyi nasip gördü,iyiki böyle bir platform var gerçekten insan bu derdi anca yaşayana sorabiliyor,anca yaşayan anlıyor:)

Kesinlikle öyle,insallah sizler gibi bende hayırlı haberi alırım çarşamba günüü,Ya Hafız esmasını okumak çok hayırlı imiş,Allah im bebeğimi Hıfz eyle koru,karnımda sağlıkla büyüt ve kucağıma almayı nasip eyle diye:)
Bu isimlere Ya Musavvir ve Ya Cemil isimlerini de ekleyin. Musavvir şekil veren,Cemil güzel yaratan demek. Hafız ismi çok etkili ben onun faydasını hissediyorum :)

Back
X