- 8 Ekim 2025
- 98
- 38
- 3
- Konu Sahibi EsraAyazzz
-
Gönderin bu kadar düşmeyin o düşmüş onun seviyesine inmeyinMerhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Bizim bir tanıdıkta iyi durumda olanları alıp gitmiştiOnun aldığını farketmedim diye bi şey yok abi yaaa insan çatal olsa farkeder. Iyi bi şey diye kâr sayıp konasınız gelmiş. Adam da size denkmiş tencere bıdı bıdısı yapmış. Siz de tekrar yollamayacam inadı yapın ohh. Seviyeye bak...
Tencere umurumda değil hanımefendi ama onun bir tencereyi dahi istemesi zoruma gitti, emeklerime bir kez daha üzüldüm. Ayrıca 1000 km öteye gittim zaten tencere mi derdiZaten eski eşin aldığı eşyayı niye kullanasin ki ?! Yok yoksulu değilsinizdir zamanla yeniden alırsınız yani
Düdüklü tencere mi gelmiş aklına bunca olay yaşanırken? Düdüğünü söküp gönderin sadece.Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Yuvamı yıkan kendiydi ben değil. Sorun eşya da değil zaten ben benim olmayan hiçbir şeyi almadım. Arada karışmış kendi gelirim var zaten şükür. Ben hiçbir eşyayı almayacaktım ama bana bunu yapana neden bırakayım gider bir ihtiyaç sahibine veririm.Bizim bir tanıdıkta iyi durumda olanları alıp gitmiştiyahu yuva yıkılmış eşyanın sırası mi
Uğraşmaya değmez yolla gitsinTencere umurumda değil hanımefendi ama onun bir tencereyi dahi istemesi zoruma gitti, emeklerime bir kez daha üzüldüm. Ayrıca 1000 km öteye gittim zaten tencere mi derdi
Koca tencereyi nasıl farketmiyorsunuz? İster isterTencere umurumda değil hanımefendi ama onun bir tencereyi dahi istemesi zoruma gitti, emeklerime bir kez daha üzüldüm. Ayrıca 1000 km öteye gittim zaten tencere mi derdi
Yuvamı yıkan kendiydi ben değil. Sorun eşya da değil zaten ben benim olmayan hiçbir şeyi almadım. Arada karışmış kendi gelirim var zaten şükür. Ben hiçbir eşyayı almayacaktım ama bana bunu yapana neden bırakayım gider bir ihtiyaç sahibine veririm.
İşte demek istediğim bu o kadar şey oldu beyefendi düdüklü hesabı yapıyorDüdüklü tencere mi gelmiş aklına bunca olay yaşanırken? Düdüğünü söküp gönderin sadece.
Aradigim yorum.Onun aldığını farketmedim diye bi şey yok abi yaaa insan çatal olsa farkeder. Iyi bi şey diye kâr sayıp konasınız gelmiş. Adam da size denkmiş tencere bıdı bıdısı yapmış. Siz de tekrar yollamayacam inadı yapın ohh. Seviyeye bak...
Gönder gitsin, hiç uğraşmaya değmez böyle biriyle.Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
İnsan olan erkek kıyafetlerini alır çıkar. Tencere tabak muhabbeti yapan feminen erkek kadar tiksindirici çok az şey var.İşte demek istediğim bu o kadar şey oldu beyefendi düdüklü hesabı yapıyor
Sormayın sanki derdim düdüklü tencere. Kendi hayal kırıklığımı paylaştım herkes beni tencereye konmuş ilan ettiNasıl yorumlar gelmiş şaşırdım iyi misiniz ya
Düdüklüyü en çok kim kullandıysa onda kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?