• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya

Ortada bir anlaşma ve anlaşmaya uymayan taraf var. Küçümsenen tencere nerdeyse uygun fiyatlı bir çamaşır / bulaşık makinesi tutarında farkındaysanız.
Küçümsenen eşyanın kendisi değil, bir insanda travma yaratabilecek bir olay yaşanırken basit ve komik duruma düşme pahasına o eşyanın peşine düşen kazık kadar bir adam

Köpekler kadar pişmanmis kadın evden gitsin diye dualar ediyormuş bunları ortak akrabamız söyledi gördüm tanıyamadım perişan haldeydi dedi
Çocuk için de olsa muhatap olmayın birini aracı edin onun üzerinden irtibat kurun bırakın ne hali varsa görsün
Herşey sizin için evladınız için çok güzel olsun inşallah
Sizi atabilmek için yapmadığını bırakmamış o kadında yapardı dua etmek yerine,beter olsun.Cocuga çok üzülüyor insan.yabanci birine baba dedi disardayken bilinçsiz dedi belkide bilmiyorum çok allak bullak olmuştum.

Bana da bi erkegin düdüklü tencereyi istemesi tuhaf geldi.Farketmesi ayrica tuhaf düdüklünün yoklugunu:))) acaba iletisim kurmak icin bahane felan mi.Bizimkide kisisel esyalarimi alcam dedi ne var ne yok koydum.bide bilgisayari istedi bana da o tuhaf geldi .cunku kimse kullanmazdi onu öylece duruyodu.cok lazimsa yenisini alabilirdi iş yerinde vardı.Özellikle istedi adam laptopuda getir:)) tabikide al dedim.hatta dava dilekcesine cocuga aldigi oyun konsolonuda yazmis .al bunuda dedim yok dedi dursun:))gerek yok al sen zaten oynamiyolar dedim:))aldı gitti .

Son düzenleme:
Köpekler kadar pişmanmis kadın evden gitsin diye dualar ediyormuş bunları ortak akrabamız söyledi gördüm tanıyamadım perişan haldeydi dedi
Çocuk için de olsa muhatap olmayın birini aracı edin onun üzerinden irtibat kurun bırakın ne hali varsa görsün
Herşey sizin için evladınız için çok güzel olsun inşallah
Eski eşiniz evlendi mi

Bana da bi erkegin düdüklü tencereyi istemesi tuhaf geldi.Farketmesi ayrica tuhaf düdüklünün yoklugunu:))) acaba iletisim kurmak icin bahane felan mi.Bizimkide kisisel esyalarimi alcam dedi ne var ne yok koydum.bide bilgisayari istedi bana da o tuhaf geldi .cunku kimse kullanmazdi onu öylece duruyodu.cok lazimsa yenisini alabilirdi iş yerinde vardı.Özellikle istedi adam laptopuda getir:))
Yok iletişim gibi bir şey değil direk bana yazmadı. Annesi dedi büyük ihtimal

Küçümsenen eşyanın kendisi değil, bir insanda travma yaratabilecek bir olay yaşanırken basit ve komik duruma düşme pahasına o eşyanın peşine düşen kazık kadar bir adam
O zaman 2 tarafta almasaydı eşyalarını. 2 tarafta eşyalarını aldığına göre: neden bir tarafın parasını ödediği eşyayı istemesi sorun ?

Cinsiyeti sebebiyle bir taraf sürekli ceketini alıp, çıkmalı mı ? Ceketini alıp çıkanı lafta herkes takdir etse de bu tarz birisi çevresinden en ufak bir yardım isteyecek olsa, kişinin arkasından "o da yapmasaymış, hakkını alsaymış vb" denmiyor mu ?

Bana da bi erkegin düdüklü tencereyi istemesi tuhaf geldi.Farketmesi ayrica tuhaf düdüklünün yoklugunu:))) acaba iletisim kurmak icin bahane felan mi.Bizimkide kisisel esyalarimi alcam dedi ne var ne yok koydum.bide bilgisayari istedi bana da o tuhaf geldi .cunku kimse kullanmazdi onu öylece duruyodu.cok lazimsa yenisini alabilirdi iş yerinde vardı.Özellikle istedi adam laptopuda getir:)) tabikide al dedim.hatta dava dilekcesine cocuga aldigi oyun konsolonuda yazmis .al bunuda dedim yok dedi dursun:))gerek yok al sen zaten oynamiyolar dedim:))aldı gitti .
Erkekler para verdiği hiç birşeyi unutmuyor bosanirken cirkeflesiyor malesef

Eski eşiniz evlendi mi
Biz evliyken mahkeme devam ederken kadına düğün yapti 40 yaşında iki çocuğu olan kadın kırmızı kuşak bağladi beline (kadın Instagram dan Facebooktan vs resim ve video atmıştı) mahkemede de kullanmak istedim hiç bir işe yaramadı

Sizi atabilmek için yapmadığını bırakmamış o kadında yapardı dua etmek yerine,beter olsun.Cocuga çok üzülüyor insan.yabanci birine baba dedi disardayken bilinçsiz dedi belkide bilmiyorum çok allak bullak olmuştum.
Kadın tam bir psikopat çıktı kolay kolay gitmez yani

Yok iletişim gibi bir şey değil direk bana yazmadı. Annesi dedi büyük ihtimal
EVden ciktigim gun cebimde param yoktu .kardesim yolladi .ozmn oglumunun ayaginda corap yoktu carsidan aldim .terminale gittik bu arada da hamileyim ama daha cok yeni düşün 1 aylik felan.ailemin yanina döndüm.Karsi tarafta evi terketmis gitmis oda ailesinin yanina .o gunleri ruyalarimi o kadar net hatirliyorumki anlatamam.bigun bi akrabamiz aradi .bi kermese gitmisler ve benim esyalarim o kermeste satilmis.cunku ev sahibi aradi ve napalim dedi babamda biz istemiyoz esya vs sen ihtiyaci olana ver adamda dergaha felan gidiyodu oraya yardim icin satmislar..birakin esyayi kiyafet camasir bile almaya gidemedim.Şimdi ogunler gecti de yenisiyle ugrasiyorum .

Biz evliyken mahkeme devam ederken kadına düğün yapti 40 yaşında iki çocuğu olan kadın kırmızı kuşak bağladi beline (kadın Instagram dan Facebooktan vs resim ve video atmıştı) mahkemede de kullanmak istedim hiç bir işe yaramadı
İlahi adalet denen birsey var elbette mutlu olmazlar, olmasınlar da zaten. Rabbım size güzel kapılar açsın çok mutlu olun inşallah 🤲🌺

İlahi adalet denen birsey var elbette mutlu olmazlar, olmasınlar da zaten. Rabbım size güzel kapılar açsın çok mutlu olun inşallah 🤲🌺
Teşekkür ederim inanın siz unutsaniz bile Rabb'im unutmuyor
Yinede kötü birşey dilemedim sonuçta evladımin babası ona birşey olsa evladım üzülecek evladım uzulunce de ben üzüleceğim
Siz iyi olduktan sonra önünde yada sonunda kazanan siz oluyorsunuz

Erkekler para verdiği hiç birşeyi unutmuyor bosanirken cirkeflesiyor malesef
Aynen.ben cevap dilekcesini okuyunca aklim almadi hadi kendini kurtarma derdine dustu deyim ama bu kadar yalani nasil düsunebildin.hicmi aklina gelmedi bunlari ben yaptim oda beni defalarca uyardi.hala daha aklim almiyor .yazdigina sasirmiyorum.kendi yaptigi seyleri ben yapmisim gibi yazmislar.ornegin disarda hep kavga cikarirdi ailesinin yaninda vs derdimki yapma .bi sorun varsa basbasayken konus felan.bunu tam tersi yazmis kavga cikaran ben o ise uyaran.Evde tartisma ciktiginda ben sakinlesene kadar disari cikar gelirmis benimle guzel guzel konusurmus ki yalan.ben baska odaya giderdim cunku huyunu bilirdim siniri gecince bisey olmamis gibi davranirdi .o ise nereye gitsen gelecem senin bugunu burnundan getircem derdi.hatta bikeresinde camasir katliyodum .geldi cekmece gardolap ne var ne yok aldi aldi atti ve simdi essek gibi hepsini yeniden katla dedi.ben hic karsilik vermiyodum veremiyodum.cunku konusturmuyordu bisey desen onun sesi daha cok cikiyodu.

O zaman 2 tarafta almasaydı eşyalarını. 2 tarafta eşyalarını aldığına göre: neden bir tarafın parasını ödediği eşyayı istemesi sorun ?

Cinsiyeti sebebiyle bir taraf sürekli ceketini alıp, çıkmalı mı ? Ceketini alıp çıkanı lafta herkes takdir etse de bu tarz birisi çevresinden en ufak bir yardım isteyecek olsa, kişinin arkasından "o da yapmasaymış, hakkını alsaymış vb" denmiyor mu ?
Yahu niye Norveç'te yaşıyoruz gibi anlatıyorsunuz ki? Bizim sosyolojimiz, toplumsal psikolojimiz gibi realiteler var. Bu toplumda kadın daha korunmaya muhtaç bu yüzden hukuk önünde bile dezavantajlı gruptan sayıldığı durumlar var. Erkek tabi ki ceketini alıp gidecek. Hem niye ceketini alıp çıktı diye milletten yardım istesin ki? Gerekirse gitsin inşaatta çalışsın, madene insin orada çalışsın. Kadın için geçerli değil bunlar bu toplumda. İş bulamayan aç kalan kadın ne oluyor biliyoruz.. şimdi tencere diye ağlayan adamdan buraya getirdiniz ama bir nebze anlayabildiniz umarım. Bu arada erkek zaten toplumun her alanında bu kadar tahakküm sahibiyken bir de kadınların bu kadar erkek fanatizmi güzel görünmüyor.

Teşekkür ederim inanın siz unutsaniz bile Rabb'im unutmuyor
Yinede kötü birşey dilemedim sonuçta evladımin babası ona birşey olsa evladım üzülecek evladım uzulunce de ben üzüleceğim
Siz iyi olduktan sonra önünde yada sonunda kazanan siz oluyorsunuz
Kesinlikle Rabbım kimsenin yanına bırakmıyor. Kötü dilek değil ama insan yine de mutlu olamadığını pişmanlığını görmek istiyor 😔

Aynen.ben cevap dilekcesini okuyunca aklim almadi hadi kendini kurtarma derdine dustu deyim ama bu kadar yalani nasil düsunebildin.hicmi aklina gelmedi bunlari ben yaptim oda beni defalarca uyardi.hala daha aklim almiyor .yazdigina sasirmiyorum.kendi yaptigi seyleri ben yapmisim gibi yazmislar.ornegin disarda hep kavga cikarirdi ailesinin yaninda vs derdimki yapma .bi sorun varsa basbasayken konus felan.bunu tam tersi yazmis kavga cikaran ben o ise uyaran.Evde tartisma ciktiginda ben sakinlesene kadar disari cikar gelirmis benimle guzel guzel konusurmus ki yalan.ben baska odaya giderdim cunku huyunu bilirdim siniri gecince bisey olmamis gibi davranirdi .o ise nereye gitsen gelecem senin bugunu burnundan getircem derdi.hatta bikeresinde camasir katliyodum .geldi cekmece gardolap ne var ne yok aldi aldi atti ve simdi essek gibi hepsini yeniden katla dedi.ben hic karsilik vermiyodum veremiyodum.cunku konusturmuyordu bisey desen onun sesi daha cok cikiyodu.
Bizde böyle şeyler hiç yoktu çok iyi anlaşırdik beraber bilgisayar oyunu oynar anime izler maça giderdik yerel takımın son güne kadar kadın arayıp söyleyene kadar haberim yoktu
Ama ben öğrenip boşanmak isteyince inanılmaz cirkinlesti malesef bosanirken gerçeği görebildim hep ikili oynamış malesef

Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Gönder gitsin. Eskici gibi adam. Rezillik

Back
X