- 14 Haziran 2023
- 440
- 2.009
- 43
- Konu Sahibi EsraAyazzz
iğrenç değil mi bu hesaplar,midem bulandı artık insanlardan.yuvan yıkılmış,evin dağılmış.. sen düdüklü tencerenin telaşına düşmüşsün. Yazık erkeğim diye geziyorlar dışarıda bir de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız, bir de adam yok anneme soğuktun yok ben senden soğudum, canım istemedi sıkıldım bosanalim diyecek bosanilacak bu noktaya gelene kadar hersey eşit adil oldu sanki de iş düdüklüye gelince yok onun hakkı yok verin gitsinler, Bu zamana kadar ne istediyse yapmış at kosturmus bi düdüklüye sebeb bir olay daha çıkacaksa çıksınYahu niye Norveç'te yaşıyoruz gibi anlatıyorsunuz ki? Bizim sosyolojimiz, toplumsal psikolojimiz gibi realiteler var. Bu toplumda kadın daha korunmaya muhtaç bu yüzden hukuk önünde bile dezavantajlı gruptan sayıldığı durumlar var. Erkek tabi ki ceketini alıp gidecek. Hem niye ceketini alıp çıktı diye milletten yardım istesin ki? Gerekirse gitsin inşaatta çalışsın, madene insin orada çalışsın. Kadın için geçerli değil bunlar bu toplumda. İş bulamayan aç kalan kadın ne oluyor biliyoruz.. şimdi tencere diye ağlayan adamdan buraya getirdiniz ama bir nebze anlayabildiniz umarım. Bu arada erkek zaten toplumun her alanında bu kadar tahakküm sahibiyken bir de kadınların bu kadar erkek fanatizmi güzel görünmüyor.
Yaaa aynı şeyi düşündüm az önce, adam kadını " bana suslenmedin kadınlık yapmadın" diye asagilayip boşamış bizim bazı kadınlar hala o adamın tenceresi için adamı müdafaa ediyor. Eşitlikmiş pehh..Çok haklısınız, bir de adam yok anneme soğuktun yok ben senden soğudum, canım istemedi sıkıldım bosanalim diyecek bosanilacak bu noktaya gelene kadar hersey eşit adil oldu sanki de iş düdüklüye gelince yok onun hakkı yok verin gitsinler, Bu zamana kadar ne istediyse yapmış at kosturmus bi düdüklüye sebeb bir olay daha çıkacaksa çıksın
Şimdiki erkekler eski erkekler gibi mi ki eskiden olduğu gibi ceketini alıp gitsinlerYahu niye Norveç'te yaşıyoruz gibi anlatıyorsunuz ki? Bizim sosyolojimiz, toplumsal psikolojimiz gibi realiteler var. Bu toplumda kadın daha korunmaya muhtaç bu yüzden hukuk önünde bile dezavantajlı gruptan sayıldığı durumlar var. Erkek tabi ki ceketini alıp gidecek. Hem niye ceketini alıp çıktı diye milletten yardım istesin ki? Gerekirse gitsin inşaatta çalışsın, madene insin orada çalışsın. Kadın için geçerli değil bunlar bu toplumda. İş bulamayan aç kalan kadın ne oluyor biliyoruz.. şimdi tencere diye ağlayan adamdan buraya getirdiniz ama bir nebze anlayabildiniz umarım. Bu arada erkek zaten toplumun her alanında bu kadar tahakküm sahibiyken bir de kadınların bu kadar erkek fanatizmi güzel görünmüyor.
Niye o adam herşeyi kadının gönlüne göre, gerektiği gibi ya da aman laf söz olmasın diye adaletle mi halletmis de kadından bunu bekliyorsun?Şimdiki erkekler eski erkekler gibi mi ki eskiden olduğu gibi ceketini alıp gitsinler
Adamın karakterri buymuş seviye bu yani
Eski eş anneyi arayıp benim tenceremi almışsınız dediği zaman kargo ile gönderip hiç yüz göz olmadan yollayip yoluna bakması gerekirdi
Yok annesi ne istesem aynını istiyordu annesine verecek ben ona vermem çöpe atacağım ve gibi şeylere girmek doğru değil
Yıllarca belki bunun lafı edileceğine gönder gitsin
Adam baştan beri istememiş ki hep bahane ile gelmiş seviyesini ortaya defalarca koymuşÇok haklısınız, bir de adam yok anneme soğuktun yok ben senden soğudum, canım istemedi sıkıldım bosanalim diyecek bosanilacak bu noktaya gelene kadar hersey eşit adil oldu sanki de iş düdüklüye gelince yok onun hakkı yok verin gitsinler, Bu zamana kadar ne istediyse yapmış at kosturmus bi düdüklüye sebeb bir olay daha çıkacaksa çıksın
Kadından beklemiyorum böyle bir adam la uğraşmaya savaş vermeye yüz göz olmaya değmez diyorumNiye o adam herşeyi kadının gönlüne göre, gerektiği gibi ya da aman laf söz olmasın diye adaletle mi halletmis de kadından bunu bekliyorsun?
Yani bilmiyorum konu sahibi eski eşini daha iyi tanır, psikopatligini falan ama konularından gördüğüm kadarıyla az çok nasıl bir tip olduğu belli, annesinin dizinin dibinden ayrılıp 1000 km yol yapamaz bence prensesAdam baştan beri istememiş ki hep bahane ile gelmiş seviyesini ortaya defalarca koymuş
Adam var adam var yani
Adam psikopat da çıkabilir
İşte laf söz dinlemeye yüz göz olmaya değer mi diyorum sadeceYani bilmiyorum konu sahibi eski eşini daha iyi tanır, psikopatligini falan ama konularından gördüğüm kadarıyla az çok nasıl bir tip olduğu belli, annesinin dizinin dibinden ayrılıp 1000 km yol yapamaz bence ordan ulur sadece![]()
Bu konuda senin gibi düşünmüyorum.Kadından beklemiyorum böyle bir adam la uğraşmaya savaş vermeye yüz göz olmaya değmez diyorum
Ben kendimi ifade mi edemiyorum anlamadım ki
Adam bu kadar yani
Belki adamın maaşı 30000 gidip 20000 bin verdigi tencerenin peşine düşecek karakterde
Eski eşim kullanacağına annem kullansın kafasında
Adam normal değil tamam ama konu sahibi de yanlışlık oldu diyorsa versin o zaman niye uzatıyor meseleyi diyorum
Kadın yada erkegi tutmak değil
İki yetişkin konuşmuş karar almış eşya konusunda
Konu sahibi de bu konuda eşinin huyunu biliyordur zaten dikkatli olmalı idi
Hadi diyelim gözden kaçtı yahu adam yüzsüzluk yapmış istemiş ver gitsin işte
Niye uzatılıyor onu anlamadım sadece bir düdüklü tencere yi vermeyince çöpe atınca kaynana kullanmasın diye yaşanılan herşey unutulacak
Adalet sağlanacak mi ?
Hadi adam psikopat çıkarsa evi basarsa
50 TL için insan öldürülüyor ülkemizde
Adamlar eşlerini öldürüyor sırf ufak bir şey yüzünden
Risk almaya değer mi
Bu kadar laf işitmeye yüz göz olmaya değer mi sahiden?
Olsun ben yinede seni çok seviyorumBu konuda senin gibi düşünmüyorum.
Ben de seni çok seviyorum biliyorsunOlsun ben yinede seni çok seviyorum![]()
Adama bende ifrit oldum ama işte uğraşmasın diye diyorum konu sahibi gencecik kiz hayatına baksın şu adam müsveddesi ile uğraşmasın laf söz vs diye diyorumBu konuda senin gibi düşünmüyorum.
Biliyorum çiçek kalplimBen de seni çok seviyorum biliyorsun![]()
Benim empati duygum hastalıklı sayılabilecek düzeyde olduğu için fazla içselleştiriyorum. Kızcağıza öyle üzüldüm ki adamı o 4 dakkada pişiren düdükluye koyup 4 saat kaynatsam içim sogumazAdama bende ifrit oldum ama işte uğraşmasın diye diyorum konu sahibi gencecik kiz hayatına baksın şu adam müsveddesi ile uğraşmasın laf söz vs diye diyorum
Bende çok üzüldüm gencecik kız adama inanıp başka bir şehre gitmiş Umut dolu başladığı adam fos çıkmışBenim empati duygum hastalıklı sayılabilecek düzeyde olduğu için fazla içselleştiriyorum. Kızcağıza öyle üzüldüm ki adamı o 4 dakkada pişiren düdükluye koyup 4 saat kaynatsam içim sogumaz
Z zxshermine buna da beğenmedim at bak bunu boş gecmissinBenim empati duygum hastalıklı sayılabilecek düzeyde olduğu için fazla içselleştiriyorum. Kızcağıza öyle üzüldüm ki adamı o 4 dakkada pişiren düdükluye koyup 4 saat kaynatsam içim sogumaz
Amaan boşver adam çok istiyorsa gelsin alsın tenceresini, Burhan Altıntop kılıklı..Bende çok üzüldüm gencecik kız adama inanıp başka bir şehre gitmiş Umut dolu başladığı adam fos çıkmış
Bende konu sahibine diyorum ki yoluna bak güzel kızım genceciksin mesleğin var yoluna bak diyorum
Aranizdaki anlaşmaya göre göndermeniz gerekir. Annesi bu evliliğin tarafı değil. Taraf gibi davrandiysa bundan dolayı eşiniz sorumlu. Zaten bitmiş bir evlilik. Ben daha fazla muhattap olmamak için gönderirdim. Eğer bu davranışını sindiremediyseniz onu da söylersiniz.Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Al ... sok diye not düşerek yolla. Düdüklü tencerenin derdine düşmüş utanmaz. Çeyizine koysun tövbe tövbeMerhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?