• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya

Al ... sok diye not düşerek yolla. Düdüklü tencerenin derdine düşmüş utanmaz. Çeyizine koysun tövbe tövbe
İnsanlara şu güzide akılları veriyorsunuz ya konu sahibi size uyup, ya bunu yaparsa ? Adam elinde hazır ispatlı kağıtla hakaret davası açarsa ne tavsiye edeceksiniz sonra konu sahibine ?

Kim uğraşır diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Adamın avukat arkadaşı vardır veya bu uğurda harcayacağı parayı umursamaz; konu sahibinin de hem dava masraflarını hem de tazminat bedelini ödemeye mahkum olmayacağından emin misiniz mesela ?

İnsanlara şu güzide akılları veriyorsunuz ya konu sahibi size uyup, ya bunu yaparsa ? Adam elinde hazır ispatlı kağıtla hakaret davası açarsa ne tavsiye edeceksiniz sonra konu sahibine ?

Kim uğraşır diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Adamın avukat arkadaşı vardır veya bu uğurda harcayacağı parayı umursamaz; konu sahibinin de hem dava masraflarını hem de tazminat bedelini ödemeye mahkum olmayacağından emin misiniz mesela ?
Alt üstü bir tencere , hanım efendide kalkıp benim bi lafımla aynen o şekilde not düşerek yollayacağını hiç sanmıyorum 🤣 kendi aklı var sonuçta küçümsemeyin lütfen :) akıl felan vermek değildi benimki walla uzaktan bile sinir oldum adama tencere yani sanki arsa istiyor..

Hak hukuk konusuna gelirsek o çok ayrı evet çıkarcıdır uğraşır. Ama şurda en kötü zamanda bile biraz olsun geyik yapabilelim ya şu kadar pay olsun bence. Herşeye linç herşeye akıl verme gibi durumlar olmasa keşke. Şurda kadın kadınayız adı üstünde kadınlar kulübü. Neyse yorumun için teşekkür ederim için rahat edecekse evet haklısın..

Merhabalar, eşimle ayrıldık ve eşyaları kim ne aldıysa onu alsın diye anlaştık. Evden çıktıktan sonra haber verdik evden çıktık diye. Hemen gidip kontrol etmiş fisslerin düdüklüsü vardı bilirsiniz biraz pahalı arayıp tencerem eksik demiş bende fark etmedim onun aldığını onu istemiş. İnanamadım o kadar emek verdim ve benden tencere istiyor. İnat ettim göndermiycem diye umurumda olduğundan değil ama her şeyi annesi kullanacak zaten sizce ne yapmalıyım?
Herkes aldığını alsın diye anlaştıysanız ve fissleri o aldıysa göndermelisiniz bence

Bence tencere bahane sizinle irtibatı kesmek istemiyor olabilir.

Severek mi ayrılıyorsunuz?

Back
X