• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşyadan ayrilamamak

Aynen. Kendime inanamiyorum. Arkadaşımı aradım akşam lütfen gel ben veremem sen ver diye oda demedigini bırakmadı .

e haklı arkadaşın..
insan ille de bağ kuracaksa sevdiği bir kazağı ne bileyim pijaması takısı vs olur belki..
kendi içine binip kullanmadığın bebek arabasıyla bağ kurmak normal değil.. hadi bağı kurdun salya sümük ağlamak nedir yahu ?
bence sizin farkında bile olmadığınız başka bir probleminiz var helede bütün eşyalarınıza karşı böyleyseniz kesin altında yatan bir sebep vardır..

Çok yakın arkadaşım sizin gibiydi.
Etrafında iyi arkadaşı,sevgi ve saygı gördüğü bir sevgilisi yoktu.Hep terk ediliyordu.
Bu yüzden eşyaları ile duygusal bağ kurmuştu.bunlar psikologunun açıklamaları.
Zamanla düzeliyor şimdi.
Onu anlayan bir arkadaşı var artık-Ben-
İlişkisinde de sevildiğini yeni yeni hissediyor.
Geçen gün iki çuval kullanmadığı eşyasını ihtiyacı olanlara gönderdi.
Kendisi bizden daha şaşkındı :KK70:
Çocuklarının küçük gelenleri düşünmeden veririm. Hatta geçen haftalarda arabam bozuldu bu kadar üzülmedim. Eşimle cocuklarimlada aram iyi hatta güzel arkadaşlarım dostlarım ve sosyal Yaşantım var. Neden korktuğumu ve kendim satışa çıkarmışken neden bukadar üzüldügümü anliyamiyorim

Çocuklarının küçük gelenleri düşünmeden veririm. Hatta geçen haftalarda arabam bozuldu bu kadar üzülmedim. Eşimle cocuklarimlada aram iyi hatta güzel arkadaşlarım dostlarım ve sosyal Yaşantım var. Neden korktuğumu ve kendim satışa çıkarmışken neden bukadar üzüldügümü anliyamiyorim
Motivasyon yönünü değiştir diye bir öneri sunmuştu psikolog.
Bunu verirsen ne hissedeceksin,vermezsen ne olacak diye bir liste yap iyi ve kötü yönleriyle.
Sonuçlarına göre karar ver.

Motivasyon yönünü değiştir diye bir öneri sunmuştu psikolog.
Bunu verirsen ne hissedeceksin,vermezsen ne olacak diye bir liste yap iyi ve kötü yönleriyle.
Sonuçlarına göre karar ver.
Verirsen zaten üzeri örtülü kilerde duruyordu cebime harçlık olur, vermeden yazın bi kaç kullanırım ama değeri düşer ve değermi? Vermemeye

Eşyaları sevip öpme kısmı hariç saklama atıp kıyamama için diyorum ki kesin yengeç burcusun :kahve:
ondan mi ben hic bir seyi atmaya kiyamiyorum:)kiyafetlerim iyice parcalanmadan atamiyorum.20 yil önceki kiyafetlerim aklima geliyor üzülüyorum onlara hala sahip olamadigima.bir seyi kaybetsem de cok üzülüp huzursuz oluyorum.iki liralik küpelerimi kaybetsemde böyle.

Bunun özel bir adı vardı ve psikolojik bir rahatsızlıktı hatırlamıyorum şu an, destek alın.

ondan mi ben hic bir seyi atmaya kiyamiyorum:)kiyafetlerim iyice parcalanmadan atamiyorum.20 yil önceki kiyafetlerim aklima geliyor üzülüyorum onlara hala sahip olamadigima.bir seyi kaybetsem de cok üzülüp huzursuz oluyorum.iki liralik küpelerimi kaybetsemde böyle.
Olabilir tabii o bende de var ya annem atıveriyor da ev çöplük olmaktan kurtuluyor :D

Satmak zorunda değilseniz hediye edin. Başkasının işine yaradığını görünce ağlamaz, sadece mutlu olursunuz.
Hayatta en sevdiğim şeydir eşyalarımı dağıtmak. Allah daha çok verse de daha çok dağıtsam.

Bende yeni arabamı satarken ağladım.Biraz sinirden biraz hayal kırıklığından biraz da hırsımdan birazda aynı ayarda bir daha almayacağımdan.Çokta binememiştim üstelik soğumuştum hatta.Yinede ben teslim edemedim.Hala aklıma geldikçe içim gider.
Eski arabamı satarken daha iyisini Alıcam diye hiç üzülmemiştim ama aklıma bile gelmiyordu.

Selam hanımlar, bu ilk konum ama kk nin müdavimiyim . Benim derdim esyalarimdan ayrilamiyorum, sanki aramda bi bağ varmış gibi. Mesela yaklaşık iki hafta önce internete özene bözene aldığım cocukarabasini koydum kilerde üzeri örtülü duruyor uzun zamandir, hem arabaya sigmadigindan hemde apartmanda ki çocuklardan zarar görmesin diye. 1 yıl oldu alali. Bugün biri aradı ve almak istediğini söyledi, randevulastik ve ben kilere bakmaya gittim. Manyak gibi sevdim öptüm ve hatta zarıl zarıl ağladım, ne bu şimdi ?
Yani hem kendim satmak istiyorum hem ayrılmaktan korkuyorum? Bu duygu karmaşası neyin nesi olabilir ?
Kışın kullanamam, zaten heryer arabayla gidiyorum ayrıca küçük sürekli kullandığım başka bir cocukarabam daha var. Satmasam Yaza saklaSam değer kaybedecek. Ve Pişman olacagim. Ama satarsamda pişman olacagim.
Böyle durumda siz olsanız napardiniz
1 yillik esyayi satmak zor bence

17 sene önce taşındığımızda annem dikiş makinasının masasını komşuya vermiş. Dolap yaklasik 25 yillik :) Aradan yıllar geçti dün karşı dairede dolabı gormus. Annemin dolabı verdiği kadin meger karşı komşuya vermiş. Tuhaf bir donusum olmuş az daha zorlasak bize geri gelecek. o geldi aklıma:KK64:Bebek arabası da ilerde gitgide degersizlesecek. Satın gitsin.

Eşyaları sevip öpme kısmı hariç saklama atıp kıyamama için diyorum ki kesin yengeç burcusun :kahve:

yok kız bende yengecim atma ya da verme hastlığım var eşimde yengeç hep tartışıyoruz bu konuda o da konu sahibi gibi çünkü

Verin başkalarının işi görülsün herkes sıfır alamıyor herkesim maddi durumu aynı değil...
Hem eviniz rahatlar hem kafanız

Siz eşyalarla degil de eşyalarla olan anılarınız yüzünden bag kurmuşsunuz.

Fakat eşyalar bize hizmet etmek ,hayatımızı kolaylaştırmak icin varlar . Bu şekilde dursun aklınızda.

Öyle bir ayrılirim ki esyalarimdan nasıl mutlu olurum anlatamam.en büyük zevkim eşyaların fazlasını atmaktır.hatta baya abartirim fazla eşyayı hiç sevmem.seni anlayamıyorum valla

Zavallı arabacığı kilere atıp yüzüne bile bakmamışsın şimdi ağlıyorsun. Bence onun adına mutlu olmalısın başka bir çocuk ona binecek, işe yarayacak diye. Yerinde olsam beyazlar giydirir, anlı şanlı yollardım yeni sahibine, davul zurna falan da olur.

:KK70::KK70::KK70::KK70:

annemde 15 yillik buzdolabindan ayrilirken fenalik gecirmisti :işsiz:
yataga kapanip saatlerce agladi,yasamak istemedigini soyledigini filan hatirliyorum:oha:
bide sanirim icini bosaltmis dolabin fakat bosaltirken icine sutlac dokulmus,dolabi almaya gelen adamlarda annemin silmesini beklemeden yuklenip goturmusler,annem gunlerce yemek yiyememisti son gorevimi duzgun yapamadim pis gonderdim emektarimi diye:oha:
esyadan kopamayan insanlar genelde sIkintili bi cocukluk gecirmis oluyor,kimseye guvenle baglanamadigi icin esyaya baglaniyor.
anilariniz hatrinizda ve videolarda vs. kalsin,bosverin

annemde 15 yillik buzdolabindan ayrilirken fenalik gecirmisti :işsiz:
yataga kapanip saatlerce agladi,yasamak istemedigini soyledigini filan hatirliyorum:oha:
bide sanirim icini bosaltmis dolabin fakat bosaltirken icine sutlac dokulmus,dolabi almaya gelen adamlarda annemin silmesini beklemeden yuklenip goturmusler,annem gunlerce yemek yiyememisti son gorevimi duzgun yapamadim pis gonderdim emektarimi diye:oha:
esyadan kopamayan insanlar genelde sIkintili bi cocukluk gecirmis oluyor,kimseye guvenle baglanamadigi icin esyaya baglaniyor.
anilariniz hatrinizda ve videolarda vs. kalsin,bosverin
:KK53: çok tanıdık geldi

Back
X