- 6 Mayıs 2016
- 75
- 25
- 3
- 44
- Konu Sahibi zeynephiraa
-
Büyü ile eşya olduğu yerden mi uçacak? Diyelim ki öyle, o varlıklar gelip alıyor, iyi de ne yapsınlar sizin kumandanızı?arkadaşlar merhaba gecen gun esımın akrabası hanımıyla oturmaya gelmıstı bana kızı ole bole tanıyorum hanı tam olarark cözmüş degıldım kararketer olarak 7 aylık oglu var cocuktur ıste evımızn kumandasını aldı vermek ıstemıyodu bızde oyansın dıe verdık neyse bunlar kaltılar bnde tv yı kapatcaktım kumanda yok aradım heryerı yer yarıldı ıcıne gırdı sankı neyse aradım sordum canım kumanda yok belkı cocugun camasırlarıyşla cantaya karısmıstır fılan dedım yok dedı ısn garıbı aynı gun evımın anahtarlarıda kayboldu ve o gunden sonra bıkac gundur evımden bıseyler kayboluyo basıt seyler kabolan seyler ama gece koyyorum sabah oldugu yerde bulamıyorum gece evıme gırılse derım daha kıymetlı seyler alınır dıyorum o kız geldıketn sonra bole seyler olmaya basladı kız kınkanc ve cok garıp bırıydı pek ısınamamıstım acaba buyu yazı fılan mı yaptııkı olabılrmıkı bole seyler
Kapı önüne ayakkabı bırakırsanız tabi ki gelen geçen herkes alabilir. O ayrı bir olay bence.maddı durumu ıyı bırı neden kumandayı alsın ve sordugumda yok desınkı bnce garıplık var bu ıste ve aynı gun anahtarın yok olması hersey ust uste gelıyo dunde ayakkabılarım kapının onunden alınmıs
Büyü ile eşya olduğu yerden mi uçacak? Diyelim ki öyle, o varlıklar gelip alıyor, iyi de ne yapsınlar sizin kumandanızı?
Siz buna inanıyorsanız bir şey diyemem tabi, inanç meselesi ama benim tavsiyem evinize girilme ihtimaline karşı da kapı kilidini değiştirmeniz, anahtarları yenilemeniz. Bir durum yoksa da hiç değilse vesvesenizden kurtulursunuz, bilinçaltınız rahat edince eşya kaybetmezsiniz, koyduğunuz yeri hatırlarsınız diye düşünüyorum. Giren varsa da tekrarı olmaz. Her iki ihtimalde de rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?