eşyalarim kayboluyor

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
ya bem anlamadim oyle pek gezende biri degilim .evin icindeki esyayi kaybediyorum..suan koskoca kabanimi bulamiyorum mesela bazalrin altina sandiga heryere baktim annemi aradim.sizde mi diye ona arattim yok...gecen sene de evin icinde esimin 2.telini kaybettim pek.kullanmiyordu ve biraz bozuktu allahtan ama yer yarildi yerin dibine girdi...evime pek.gelende olmaz hirsiz olayi da yok 6 .kattayim site guvenlikli falan hafi hirsiz girdi diyelim.uc bes altini alir bozuk teli yada eski kabani almaz heralde okadar salak degildir....ufak tefek seylerde var kaybolan..ha söyle bi huyumda var felaket guzel yerlere saklarim kimsenin aklina gelmiceģi acaba diyorum.kabani ve teleefonu dami sakladim.oyle biyere ama.kendimin de bulamayacagi biyere saklamak nasil oluyor...ya valla kafam allak bullak şu montu bulayim da daha bisey istemiyorum(

İllaki evde bir yerlerdeler...
Başka unutkanliklariniz da oluyorsa B12 için kan tahlili yaptırın
Yoksa yapacak bir sey yok biraz ara verip sonra daha sistemli bir şekilde arayın

Eşim de sizin gibi.
Bir şeyleri öyle bir saklar ki aylarca ara da bulasın!
En son tatile giderken saatlerini çamaşır makinasının deterjan gözüne dizmiş, az daha gidiyordu hepsi.
Siz de kılıftaki elbiselerinizin içlerine bakın, montu belki üst üste asmışsınızdır.
Ya da telefonu oralara bir yere koymuşsunuzdur.

Saatleri çamaşır makinesinin deterjan gözüne nasıl dizmis acaba ben şokk

Saatleri çamaşır makinesinin deterjan gözüne nasıl dizmis acaba ben şokk
Aradaki aparatları çıkarmış zeki kocacım, dolayısıyla küçük bir çekmece yaratmış kendine.
İçlerindeki bir saat de nişan saatiydi ve oldukça değerliydi maddi manevi.
Günlerce aradık durduk, gitti saat çalındı diye.
Allahtan her gün makine çalıştıran bir insan değilim, yoksa şipşak göze bakmadan bile koyardım deterjanı.
Daha neler var da, burada anlatıp hırsızlara davetiye çıkarmayayım.

Arabanın anahtarını tencere dolabından çıkardım ne kafayla koyduysak

ay cok komik:) bir cekmece yaratmis kendine ha
iste ben de oyleyim ne mahsenlerim.var ama.neyse hirsizlara fikir vermeyelim.hKkattan

Ay cok zekice bin yıl düşünsem aklıma gelmez

Besmele çekip arayın.kaban kaybolacak bisey değil, telefon neyse de

Bir arkadaşın dediği gibi ust üste asmis olabilirsiniz yada baza altlarına iyice bakın katlı duruyor ve farketmemis olabilirsiniz

Tiroidine baktirsana? Unutkanlik yapiyor.

Kıymayı Eti toplu alıp bölüp buzluga attıgım bir gun is icin önemli bi dosyayı kaybettiğimi farkettim. Heralde eve getirmedim kasapta unuttum diye kasaba bile gittim, burda bi dosya var mı diye. Aylar gecti, benim et stoğu azalmaya yakın bir de baktım benim dosya buzlukta, dondurulmus bi suru seyle kamufle etmişim. Hala nasıl yaptım bilmiyorum.

yorumlar çok komik :) bu konuda yalnız olmadığımı gösteriyor... bazen hic alakasiz seyleri bir yerekoyar sonra tümevi durmadan ararım halbuki gözümün önündedir. astigmat göz kusuruyla da alakalı idi gerci eskiden, aradaki seyleri gormedigim oluyordu.

Ney? Ilk kez duydum.
Hirsizin aklina gelmez o baska.

Evde altın kolye, küpe takimim vardı. Evden gidecekken acele bir sekilde kalk sen onu bir güzeeeel sakla. Sonra eve dönünce aklima bile gelmedi o takım. Aradan ayylllaar geçti ve birinde benzer kolye takımını görünce aaa benimde vardı böyle bir takımım nerede acaba diye aramaya başladım sakladığımı unuttum. Eşime filan sordum. Yok, yok. Bizde sağlık olsun napalım dedik ve biraktık aradan 1 sene filan geçti tesadüf eseri o takımımı buldum. İnanilmaz sacma biyerden cikti ve sakladığımı hatırladım.
Ama Saten sabahlığımı bulamadım evi kaldırdık yine biyerden cıkmadı. Onu naptım acaba Olur öyle seyler. Belki aramadigin bir anda bulursun. Ya da evde ki en sacma yerlere bak.

Merhaba canım,
Allah allah mistik bir hadiseymiş gibi de geldi açıkcası. Sen önce bir okutup üflet evini. Kendin de bir kurşun döktür. Değerli bir şeyin kaybolursa da bana yaz. Benim tanıdığım iyi bir hoca var kendisiyle sana bir seans ayarlarız. Bişeyciklerin kalmaz. Mazallah alzeheimer oluverirsin böyle böyle. Vitamin takviyesine de başlasan iyi olur.

Benim başıma gelenide anlatayım
Kucuktum ozamanlar 14 yaşları gibi annemle bana ic camasırı çorap toka filan aldık eve geldik masanın üzerine paketi koydum gittim odaya aradan 1 saat sonra kapıya sucu gelmis annemde kaldır şunları dedi ben aldığım gibi nereye sakladıysam tek tek hala bulamayız taşındık o evden hala yoklar çok merak ederim hala kendilerini Ve arkadaslar haklı demis kıyafetlerin dolabın iyice içine bakın koskoca kaban heryerede sığmazki :)

Sistemli bir şekilde arayın sakinleşip.
Bende çok kaybederim birşeyler ve harala gürele aradığımda bulamam,bu sebeple oda oda arıyorum ,sonuçta konulabilecek yerler az çok bellidir bir oda içerisinde,teker teker bakıyorum,sonra diğer odaya geçiyorum,genelde bulurum ama vakit alıyor.

annem gibisin o zaman kendisi saklar sonra arar arar bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…