ya bem anlamadim oyle pek gezende biri degilim .evin icindeki esyayi kaybediyorum..suan koskoca kabanimi bulamiyorum mesela bazalrin altina sandiga heryere baktim annemi aradim.sizde mi diye ona arattim yok...gecen sene de evin icinde esimin 2.telini kaybettim pek.kullanmiyordu ve biraz bozuktu allahtan ama yer yarildi yerin dibine girdi...evime pek.gelende olmaz hirsiz olayi da yok 6 .kattayim site guvenlikli falan hafi hirsiz girdi diyelim.uc bes altini alir bozuk teli yada eski kabani almaz heralde okadar salak degildir....ufak tefek seylerde var kaybolan..ha söyle bi huyumda var felaket guzel yerlere saklarim kimsenin aklina gelmiceģi acaba diyorum.kabani ve teleefonu dami sakladim.oyle biyere ama.kendimin de bulamayacagi biyere saklamak nasil oluyor...ya valla kafam allak bullak şu montu bulayim da daha bisey istemiyorum(
Saatleri çamaşır makinesinin deterjan gözüne nasıl dizmis acaba ben şokkEşim de sizin gibi.
Bir şeyleri öyle bir saklar ki aylarca ara da bulasın!
En son tatile giderken saatlerini çamaşır makinasının deterjan gözüne dizmiş, az daha gidiyordu hepsi.
Siz de kılıftaki elbiselerinizin içlerine bakın, montu belki üst üste asmışsınızdır.
Ya da telefonu oralara bir yere koymuşsunuzdur.
Aradaki aparatları çıkarmış zeki kocacım, dolayısıyla küçük bir çekmece yaratmış kendine.Saatleri çamaşır makinesinin deterjan gözüne nasıl dizmis acaba ben şokk
ay cok komik:) bir cekmece yaratmis kendine haAradaki aparatları çıkarmış zeki kocacım, dolayısıyla küçük bir çekmece yaratmış kendine.
İçlerindeki bir saat de nişan saatiydi ve oldukça değerliydi maddi manevi.
Günlerce aradık durduk, gitti saat çalındı diye.
Allahtan her gün makine çalıştıran bir insan değilim, yoksa şipşak göze bakmadan bile koyardım deterjanı.
Daha neler var da, burada anlatıp hırsızlara davetiye çıkarmayayım.
Ay cok zekice bin yıl düşünsem aklıma gelmezAradaki aparatları çıkarmış zeki kocacım, dolayısıyla küçük bir çekmece yaratmış kendine.
İçlerindeki bir saat de nişan saatiydi ve oldukça değerliydi maddi manevi.
Günlerce aradık durduk, gitti saat çalındı diye.
Allahtan her gün makine çalıştıran bir insan değilim, yoksa şipşak göze bakmadan bile koyardım deterjanı.
Daha neler var da, burada anlatıp hırsızlara davetiye çıkarmayayım.
Eşim de sizin gibi.
Bir şeyleri öyle bir saklar ki aylarca ara da bulasın!
En son tatile giderken saatlerini çamaşır makinasının deterjan gözüne dizmiş, az daha gidiyordu hepsi.
Siz de kılıftaki elbiselerinizin içlerine bakın, montu belki üst üste asmışsınızdır.
Ya da telefonu oralara bir yere koymuşsunuzdur.
annem gibisin o zaman kendisi saklar sonra arar arar bulamazya bem anlamadim oyle pek gezende biri degilim .evin icindeki esyayi kaybediyorum..suan koskoca kabanimi bulamiyorum mesela bazalrin altina sandiga heryere baktim annemi aradim.sizde mi diye ona arattim yok...gecen sene de evin icinde esimin 2.telini kaybettim pek.kullanmiyordu ve biraz bozuktu allahtan ama yer yarildi yerin dibine girdi...evime pek.gelende olmaz hirsiz olayi da yok 6 .kattayim site guvenlikli falan hafi hirsiz girdi diyelim.uc bes altini alir bozuk teli yada eski kabani almaz heralde okadar salak degildir....ufak tefek seylerde var kaybolan..ha söyle bi huyumda var felaket guzel yerlere saklarim kimsenin aklina gelmiceģi acaba diyorum.kabani ve teleefonu dami sakladim.oyle biyere ama.kendimin de bulamayacagi biyere saklamak nasil oluyor...ya valla kafam allak bullak şu montu bulayim da daha bisey istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?