Eşyalarımı taşıdık

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.694
83
33
Merhaba herkese .. boşanıyorum daha önce de yazmıştım sebeplerini buraya . Bugün eşyalarım taşındı evden eşimin beni çok üzmesine rağmen içim bir kötü oldu yine de bundan sonraki süreç ev bulma yeni düzen telaşıyla geçecek kızımla umarım çabuk atlatacağım bu süreci dünden beri toplanıyorum birkez bile ağlamadım nasıl bitirdiyse içimdekileri 😊 yine de buruk hissettim çocuğum icin en iyisini yaptığıma inanıyorum boşanan hanımlar sizler ne yaptınız bu süreçlerde

Son düzenleme:
Is o asamaya gelmekte biliyomusn. Cogumuz senin oldugun surece gelsek hersey daha kolay olacak inanki sen zoru basardin. Yeni ev esyalar o kolay. Bugun aglamadiysan daha aglamassin inan bana. Hakkinda hayirlisi olsun. Kizin sana yeter. Her zmana derim ilk evliliginizi asktan yaptysaniz ikincisi kesinlikle mantik olmali. Katiyen ask barindirmamali. Heleki cocuk varsa. Profosyenel dusunulecek. Ve anladimki bir erkeke ilk kriter merhamet olmali. O varsa devami gelir

Is o asamaya gelmekte biliyomusn. Cogumuz senin oldugun surece gelsek hersey daha kolay olacak inanki sen zoru basardin. Yeni ev esyalar o kolay. Bugun aglamadiysan daha aglamassin inan bana. Hakkinda hayirlisi olsun. Kizin sana yeter. Her zmana derim ilk evliliginizi asktan yaptysaniz ikincisi kesinlikle mantik olmali. Katiyen ask barindirmamali. Heleki cocuk varsa. Profosyenel dusunulecek. Ve anladimki bir erkeke ilk kriter merhamet olmali. O varsa devami gelir
İkinci evlilik icin büyük konuşmak istemiyorum ama suan icin öyle bir düşüncem yok ileride ne olur bilemem tabi ama duygularımı ikinci plana bırakacağım kesin çok yoruldum uzun bir süre dinlenmeye ihtiyacım var 🙏🏻

Hakkınızda hayırlısı olsun
Kızınızla çok güzel hayatınız olur inşallah

Mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. İnşallah bundan sonra herşey kızınızla gönlünüzce olur

Gecmis olsun. En zoru bosanma karari vernekti. Ondan sonrasi corap sokugu gibi ilerliyor. Ben de icim buruk esyalari toplamistim. Aglayamadim bile. Sonra once baba evine gitti esyalar. Orada sarildi sarmalandi bir yere konuldu. Kendi duzenimi kurana kadar baba evinde yasadim bir sure. Sonra baska sehirde kadro bulunca yeni ev tutuldu. Esyalar oraya tasindi. Eksik esyalar satin alindi tamamlandi. Ve yeni hayata basladik oglumla. Ona yeni bir okul bulundu. Yeni ortam yeni okul yeni is... hepsine alisildi. Bu arada bosanma devam etti. Sonra bitti. Sonra mal paylasimi davasi... derken hepsi bitti. O gunler sadece mazide kaldi. Unutuluyor mu dersen, hayir unutulmuyor ama eskisi gibi aci da cekmiyorsun dusununce. Eskisi kadar acitmiyor. En guzeli de oh be kurtuldum diyorsun.
Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.

Back
X