Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O odaya sen yatak odası takımı alıp mı yerleştin?
Köy düğününde gelen hediye tenceredir tavadır havludur tepsidir.
Yani öyle ipek nevresim falan gelmez ben zengin bir köyde düğünümden birini köy düğünü yaptım.
Gelenler bunlardı hatta gelen en güzel şey battaniyeydi.
Hediyelerin %10 seçtim aldım gerisini kayınvalideme bıraktım.
Sizde bunları bir paket yaptırırsınız kimsecikler kullanmaz.
Zaten 2 sene sonrasını konuşuyorsunuz şu anda belki boşanacaklar Allah korusun
kaynanam ona izin vermedi benim odamda banyo var su patlar dedi bende hakli buldum acik biraktim ne biliyim onu bahane etdigini yaa evdee 5 oda var yani bos odavar kendi esyalarini koyup yerlesecek ni benim odamm??Bende Almanya da yasiyorum.
Aslinda olay yilda 1 ay kaliyorsun olayi degil.
Ordaki odada kisinin bir nevi evi gibi oluyor.
Söyle düsünün siz evde yoksunuz bir süreligine ve görümceniz zorunlu nedenlerden dolayi 3-5 ay evinize yerlesecek, yatak odanizda yatacak esiyle.
Benimde ilk evlendigimde TR de kayinvalidemin evinde kendime ait yatak odam vardi. Tr deki ceyizim falan o odadaydi ama ben gelirken almanyaya kapisini kilitledim kilidinide yanima alip geldim, sonucta orasi benim özelim.
bence yazlık evlerde oda sahiplenmemeli üstelik kendi eviniz değil bile,
yazlık evlerde misafir duruma göre sürekli oda değişir benim bildiğim,çünkü kurulu bi düzen yoktur,
tamam o odayı sana ayırmışlar,ama tepkin büyük ve gereksiz olur bence,
birde kıza verilebilecek başka bi oda yokmu,eğer varsa kayınvalidenizle konuşun benim özel eşyalarım var vs. diye,
başka oda vermesini rica edin
Benim anladığım,konu sahibine ev açmak yerine,kayınvalide yanında yaşamak teklif edilmiş.
O da eşyalarını ve çeyizlerini o odaya yerleştirmiş.
Yani o oda,konu sahibinin burada olsaydı yaşayacağı evi.
Bunun da kendisi yokken,evini başkasına açmaktan farkı yok.
Bence de eşyalarını toplamalısın.Veya kayınvalidene uygun bir dille rica edebilirsin.
Bunun titizlikle alakası yok. Takıntı olabilir. Herkesin değişik hassasiyetleri vardır. Bunu anlayabilirim.
Ben de ölüp bitmem başkasının yatağımda yatması, ya da başka birilerinin yatağında yatmak için.
Ama gerekiyorsa, (-ki otelde kalıyoruz) aklıma bile gelmez bu yatakta kim neler yaptı acaba diye
Pis de değilim ayrıca
Nevresimler çarşaflar değişir. Yatak gerekiyorsa silinebilir yatılır.