Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Oldukça olumsuz yorumlar yapılmış ama kadın da farkında zaten yanlış düşünüyor olabileceğinin. Buradan abarttığını duymak istiyor ki o düşünceden vaz geçsin. Hiç mi kötü bir düşünce his geçmiyor sizin içinizden. O da sormuş işte. Bu kadar linç etmeye ne gerek var. Izah edin bi.

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin

İnşaat temizliği felakettir, silersiniz süpürürsünüz yine toz gelir yine toz gelir.

Artık gelmeyene kadar savaşırsınız, bir ev bir kerede temizleniyorsa inşaat hali 3 kere sürer.
Siz tertemiz kullanın diye uğraşmışlar, ocakta bir sucuk, fırında bir öğün ısıtmasınlar mı?

Bence siz kullanma klavuzunu okuyun, her makinanın ilk kullanımdan önce yapılması gereken talimatları vardır. Mesela fırın belirli bir süre ısıtılır ki kimyasal kokusu varsa gitsin.
Çamaşır makinası 90 derecede boş çalışır.

Sizinkilerin buna hiç dikkat ettiğini sanmıyorum.
Aleti sıfır sayın ve baştan adım adım gidin.
Sonra en özel yemeğinizi yapıp keyfini çıkarın ❤

Bu kadar kötü niyetli ve pimpirikliyseniz insanlara sizin de eviniz gidin kalın demeyin de onlar da iyi niyetinize inanıp gerçekten yapmaya kalkışmasınlar, sonra buraya aynı minvalde 7-8 konu daha açarsınız.

Oldukça olumsuz yorumlar yapılmış ama kadın da farkında zaten yanlış düşünüyor olabileceğinin. Buradan abarttığını duymak istiyor ki o düşünceden vaz geçsin. Hiç mi kötü bir düşünce his geçmiyor sizin içinizden. O da sormuş işte. Bu kadar linç etmeye ne gerek var. Izah edin bi.

Cok sagolun gercekten insani bin pisman ediyorlar

Gün geçmiyor ki burada açılan bir konu daha bencillikte çığır açmasın. Şaşırmayı bıraktım artık ben.
Ocağı ilk siz kullanınca tam olarak ne oluyor? Yani nasıl bir fantezi bu, amacı ne? Bu arada o ocak eşinizle yaşayacağınız evin ocağı, yani bizatihi size ait değil hatırlatırım, “önce ben, sadece ben, benim ankastrelerim” tribi oldukça yersiz.
Zannedersiniz insanlar gardrobunuzu açıp iç çamaşırınızı kullanmış. Altı üstü temizlik yaptıkları evde dinlenip çay içmişler. Keşke sizin gibi düşünen birinin evini temizlemeselermiş hiç.
En kızdığım şey de birinin benim arkamdan evini temizlediğim ve buna sevindiği halde o evde dinlenip çay içmemden bile rahatsız olacak bir kafa yapısına sahip olması, ama buna rağmen yüzüme, “istediğiniz zaman gidin oturun” diye yalan söylemesi olurdu.

Sanirim anlasilmadim
1. ben temizletmedim
2. yanlis düsündügün farkindayim o an bi his geldi sizlere danismak istedim bin pisman oldum
3. ben bu konuda söylediklerimin arkadasindayim isterse bir sene biz yokken gitsinler kalsinlar asla sesim cikmaz oda benim anne babam, ama sadece hani yeni esyam ilk evim zar zor borcla aldik ilk kez temiz esyam olcak o an seytan dürttü icimden o yanlis his gecti , burda dertlesmek istedim

Ay bende böyleydim ya ilk ocağımı kullanmışlardı ne kadar üzülmüştüm şimdi ise ocağı görünce fenalık basıyor :super:

Oldu, insanlar sizin tam zamanlı temizlikçinizdi zaten.
Normal bir evin temizliğini yaparken bile soluk soluğa kalıyor insan, kaldı ki bu inşaat temizliği. Ne olmuş yani balkonda keyif yapmışlarsa. Afiyet bal şeker olsun, kocanıza söylerseniz vereceği tepki yüksek ihtimalle "çok istiyorsan sen yapsaydın" olacaktır. İşiniz halledilsin ama onlar dinlenmesin. Oldduu.Bana bencil geldiniz. Ki siz bebeğiniz için bile "beni kullanıyooğğrr" diyen insansınız,o yüzden çokta yorum yapmamak lazım.

İnşaat temizliği felakettir, silersiniz süpürürsünüz yine toz gelir yine toz gelir.

Artık gelmeyene kadar savaşırsınız, bir ev bir kerede temizleniyorsa inşaat hali 3 kere sürer.
Siz tertemiz kullanın diye uğraşmışlar, ocakta bir sucuk, fırında bir öğün ısıtmasınlar mı?

Bence siz kullanma klavuzunu okuyun, her makinanın ilk kullanımdan önce yapılması gereken talimatları vardır. Mesela fırın belirli bir süre ısıtılır ki kimyasal kokusu varsa gitsin.
Çamaşır makinası 90 derecede boş çalışır.

Sizinkilerin buna hiç dikkat ettiğini sanmıyorum.
Aleti sıfır sayın ve baştan adım adım gidin.
Sonra en özel yemeğinizi yapıp keyfini çıkarın ❤

Cok Haklisiniz gercekten farkindayim kendime bile yakistirmadim vicdan yaptim nasil böyle düsünürüm diye ondan burda dertlesmek istedim ama cok cok yanlis anlasildim

Yine insanlari yargilamakta bir numarasiniz ya ne kadar sinir bozucu yorumlar... biz son hafta aldik döndük, seneye dedik sirket tutup temizletiriz gelmeden önce, fakat Allah razi olsun gidip bizden habersiz temizlemisler , bin sükür onlar bizi cok seviyor bizde onlari hatta ben dedim ne zaman isterseniz gidin kalin sizin eviniz, sadece bi an foto gördüm icim burkuldu sifir esyami keske ilk ben kullanabilseydim dedim ne var bunda??? Sizden ögrenmek istedigimde acaba yanlis mi düsündüm yani bunu aklima getirmem mi yanlis demek istedim, ama Masallah cok bilmisler yine is basinda kayninvalidemi kendi annem gibi seviyorum ben merak etmeyin!
Eşya bir kez oturmakla yıpranmaz biliyorsunuz değil mi? Kayınvalidenizi zerre sevdiğinizi düşünmüyorum, afiyet olsun demek yerine sarfettiğiniz sözlere bakın. Yorumlar sinir bozucu çünkü sizinde düşünceniz sinir bozucu. Öyleye böyle.

Oldu, insanlar sizin tam zamanlı temizlikçinizdi zaten.
Normal bir evin temizliğini yaparken bile soluk soluğa kalıyor insan, kaldı ki bu inşaat temizliği. Ne olmuş yani balkonda keyif yapmışlarsa. Afiyet bal şeker olsun, kocanıza söylerseniz vereceği tepki yüksek ihtimalle "çok istiyorsan sen yapsaydın" olacaktır. İşiniz halledilsin ama onlar dinlenmesin. Oldduu.Bana bencil geldiniz. Ki siz bebeğiniz için bile "beni kullanıyooğğrr" diyen insansınız,o yüzden çokta yorum yapmamak lazım.
Ay o konu sahibi de mi bu kişi :( Tamam tamam ben anladım...

neden boylesınız ?
ımalar laf carpmalar falan ?

sızı burda anlamsız yere doldursak hıncınızı esınızden cıkarsanız onlara surat assanız ıyı mı olacakdı ?

mukemmel olup olmamak degıl mevzu kayınvalıdelerımızle ılıskılerımız de degıl konu bız degılız kı objektıf yorum ıstemedınız mı ? sızde dıyorsunuz kabul edıyorum sacmaladım dıye e sorun ne o zaman neden soyledıklerımıze kızdınız ?
Sorun bu kadar agir bir sekilde elestirilmek kirmadan güzelce yazmak varken

Back
X