Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Aklıma ilk evlendiğim zaman geldi. Benimde evimi sağolsunlar temizlemişlerdi, kurmuşlardı. Bir güzel de ocağımı kullanıp, yemek yapıp çay içmişlerdi bana resim atmışlardı. O zaman çok üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim. Sinir olmuştum. Ama sonra mantıklı düşününce benim evim için uğraştıklarını, yorulduklarını ve tabiki bir şeyler yiyip içmek isteyebileceklerini anlamıştım. Sorun çıkarmamıştım. Sakin olun :) Evet insan sinir oluyor sizi çok iyi anlıyorum ama o zaman yapacağınız iş ona göre temizlikçi, adam tutmak olmalıydı. Bunların olabileceğini düşünmediniz değil mi bende düşünmemiştim :) düşünmek gerekiyor...

Ammaan bosverin, ne guzel evinizi sahiplenmisler,oglumuzun evi deyip tertemiz yapmislar ki insaat pisligi zordur.Hani yatak,yorgan,carsaf,yastik vs kullansalar ben de istemezdim ama firin bu yani ne kadar size ozgu bisey ki?

Aklıma ilk evlendiğim zaman geldi. Benimde evimi sağolsunlar temizlemişlerdi, kurmuşlardı. Bir güzel de ocağımı kullanıp, yemek yapıp çay içmişlerdi bana resim atmışlardı. O zaman çok üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim. Sinir olmuştum. Ama sonra mantıklı düşününce benim evim için uğraştıklarını, yorulduklarını ve tabiki bir şeyler yiyip içmek isteyebileceklerini anlamıştım. Sorun çıkarmamıştım. Sakin olun :) Evet insan sinir oluyor sizi çok iyi anlıyorum ama o zaman yapacağınız iş ona göre temizlikçi, adam tutmak olmalıydı. Bunların olabileceğini düşünmediniz değil mi bende düşünmemiştim :) düşünmek gerekiyor...

Aynen öyle bende bunu demek istedim
Cünkü bu evimde 40 yillik eski esya kullandi:) dediigm gibi ilk ben istedim yoksa hani o hevesi aldiktan sonra isterse gitsinler hergün kalsinlar asla laf etmem ama yine topa tutulmusum anlamamislar😂

Ammaan bosverin, ne guzel evinizi sahiplenmisler,oglumuzun evi deyip tertemiz yapmislar ki insaat pisligi zordur.Hani yatak,yorgan,carsaf,yastik vs kullansalar ben de istemezdim ama firin bu yani ne kadar size ozgu bisey ki?

Cok haklisiniz o an sadece biraz icim burkuldu cünkü yeni kullanamamistim ama gereksiz düüsncem danismak istedim sizlere :)

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
izinde rahat etmek için ev alabiliyosanız birazcık daha euronuza kıyıp hizmetçi tutsaydınız, google'da köle pazarı falan da aratıyor musunuz?

el ınsaf yahu saatlerce temızlık sonrası maksımum yarım saat yemek molası verılmıs
sız zaten 40 yıl kullanacaksınız o esyaları
sıze bırsey ıtıraf edeyım mı ınanamayacaksınız şoklara gıreceksınız
o beyaz esyalar evlere gelmeden once daha fabrıkasında kontrol amaclı calıstırılıyor
daha fenasını da soyleyeyım mı
eve takıldıgında da calıstırılıyor bır sorun var mı dıye

yanı hepınızden once teknık servıs kullandı

bırde bayıl ferıha dıyesım geldı suan

Kötü bir insan değilsiniz ve eşyaları ilk kendiniz kullanmak istemeniz gayet normal. Fakat insanlar ev ile uğraşırken yoruldular ve kayınvalideniz de onlara bir şeyler hazırladı bunun için kendinizi boş yere üzmeyin ne kadar güzel gitmişler sizin için uğraşmışlar demek ki size değer vermişler öyle düşünün.

+ 1

Yine insanlari yargilamakta bir numarasiniz ya ne kadar sinir bozucu yorumlar... biz son hafta aldik döndük, seneye dedik sirket tutup temizletiriz gelmeden önce, fakat Allah razi olsun gidip bizden habersiz temizlemisler , bin sükür onlar bizi cok seviyor bizde onlari hatta ben dedim ne zaman isterseniz gidin kalin sizin eviniz, sadece bi an foto gördüm icim burkuldu sifir esyami keske ilk ben kullanabilseydim dedim ne var bunda??? Sizden ögrenmek istedigimde acaba yanlis mi düsündüm yani bunu aklima getirmem mi yanlis demek istedim, ama Masallah cok bilmisler yine is basinda kayninvalidemi kendi annem gibi seviyorum ben merak etmeyin!

Back
X