Esylarimin ben kullanamadan kullanilmasi

Yine insanlari yargilamakta bir numarasiniz ya ne kadar sinir bozucu yorumlar... biz son hafta aldik döndük, seneye dedik sirket tutup temizletiriz gelmeden önce, fakat Allah razi olsun gidip bizden habersiz temizlemisler , bin sükür onlar bizi cok seviyor bizde onlari hatta ben dedim ne zaman isterseniz gidin kalin sizin eviniz, sadece bi an foto gördüm icim burkuldu sifir esyami keske ilk ben kullanabilseydim dedim ne var bunda??? Sizden ögrenmek istedigimde acaba yanlis mi düsündüm yani bunu aklima getirmem mi yanlis demek istedim, ama Masallah cok bilmisler yine is basinda kayninvalidemi kendi annem gibi seviyorum ben merak etmeyin!
Bu mesaj oksimoron gibi kendi kendini çürütüyor bence.

Birisi evimi temizlese çay demledi diye kizmazdim herhalde. Birde balkonda keyif yapmıyorlardir belki temizik yaparken yorumcular, dinleniyorlardır.

Vallaha bir gurbetcinin evini bosaltdi hirsizlar Türkiyede. O kadar rahatmislar ki, balkonda cay keyfi yapmislar. Soran komsulara da "Tasiniyorlar." Demisler. Hayat bu. Balkonada cikmis olabilirler

Kiz insan yazarken bir daha okur ben ne yazdim diye. Yazarken utanip konuyu hic acmaman lazimdi bence. Git temizle hizmetci gibi kapiyi cekip cikacaklar miydi? Yapmasalar da temizledigim eve gelip hizmet beklediler olur.

Yukardada belirttim zaten yanlis düsündügümü
Bak canım iyi biri olmakla saf olmak arasındaki fark saf kötülük düşünmez iyi insan ise kötülük düşünüp iyi olmayı seçer. Insanlar kendi seçer ne olmak istediklerini ama sen tamam yanlış düşündüğünü fark etmişsin belki ama bunun için konu açmışsın. Senin için önemli olabilir o eşyalar ama anormal olan insanların kaynanaları değil gelininin evini temizlemek gelini onların evini temzilediginde bile memnun olmuyor. Sosyal ilişkilerinde bu kadar problemli olan bu toplumda sen kalkmış kaynananın evi temizlemiş olmasından büyük hoşnutluk duyup( ki hoşnut olduğunu düşünüyorum) o ocağın aklına dahi gelmemiş olması gerekti hadi geldi diyelim kadın evi temizlemiş o kadar abartma hayal deyip geçmeliydin ama sen bunun için konu açmayı tercih ettin bundan pişmanlık duyduysan neden konu açtın kuzum. Senin konu açma nedenin pişmanlık duyman değil esyalarının kullanılması. Sen bize arkadaşlar kaynanam evimi temizledikten sonra ocagi kullandı bi an keşke ocagi kullanmasa diye içimden geçirdim sonra böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissettim pişman oldum gibi bir söylemin tam olarak yok belkide bunu anlatmak istedin ama soylemin yanlış olduğu için bizde seni yanlış anladık. Hala söylediğim de israrcıyım bu tarz olumsuzluklar anı yanlış düşüncelere kapılıyorsanız bence terapi kişisel gelişim meditasyon yaşam koçu vb şeylerden fayda sağlayın hayata bakış acınızı genişletin kendinizi geliştirin yurt dışında yaşayıp ufkunuz bu kadar dar kalmasın lütfen

bana gayet normal geldi. benim için tek sıkıntı benim yatağımı kullanmaları olur. onun haricinde elbette insanlar yiyiyp içecek teşekkür etmelisiniz bence

Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
Abartılacak ya da yanlış anlaşılacak bişey değil direkt yanlış

Kız benim kaynanamla gorumcem ben arkadasimdayken gelip çay demleyip içmişler bulaşığıda birakmislar bide biliyolardi gitcegimi. 😂

Aslinda insan kendi teklif eder "Bir ihtiyacınız olursa cekinmeyin, kullanin" diye, ama 🤷‍♀️

ayrıca ben olsam mahçup olur,bi jest yapayım,ufak bi şey alayım da gönlü olsun derdim...İnşaat pisliği temizlemiş o kadar bi teşekürle geçiştirmezdim..,alllah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı,hepimizi ne diyeyim

Sayfaları okumadan en bastan yazınıza ithafen;

Keske temizligide ben yapsaydım diye de üzülseydiniz o zaman. O kadar temizlemisler cay iciyorlardır alt tarafı yatılı kalacak degiller ya ..

Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolar:KK43: ve kayinvalidem ocagi kullanmis:KK43: oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben :KK43: sagolun cevaplariniz icin
İnsanlar iş yaparken aç mı kalsın? Tabi ki de kullanacaklar ne biçim dert bu.Benim kv böyle olsa ankastreyi çeker hediye ederim be :)) Yardımcı olmuş Kadın hizmetçi mi bu temizliği yapıp çekip gitsin.Sen otur kalk şükret sana iş bırakmamışlar bi de inşaat pisliği yani.

O insanlar siz temiz eve gelin diye orda ev temizlesin iki yorgunluk kahvesi içince benim evim olsun lütfen bu kadar bencil olmayın

Eve temizlikçi aldığınızda da yemek hazırlıyorsunuz çayını veriyorsunuz, kaldı ki insanlık olsun diye yardıma gelmişler. Çaylarını da kendileri yapmış sizden bile beklememisler. Bişey diyip insanların kalbini kırmayın hatta çaylarının yanına da bi kurabiye alıp ikram edin. Şanslısınız valla keşke benim de böyle akrabalarım olsa.

Snumuz hayır olsun. Gün geçtike bencillik artıyor. Çocuklarınızı güzel yetiştirin hanımlar.

Ya bu esyami kullandilar koltuguma oturdular diye dertlenenleri hic anlayamiyorum nedir yani esya bu yemiyolar sonucta maddeye bukadar deger vermeyin

5 6 ay önce evime tasindim. Benim evimdede boya badana yapilmisti. 2 kisi çagırdım temizlik icin 400tl verdim. Öglendede kebap söyledim birlikte yedik. çayda ictik birlikte balkonda sigarada içtiler helal olsun. Ben asla temizleyemezdim ameliyatliyim.Allah razı olsun diyede dua edip gönderdim.

Abartiyorsun ne guzel temizlemisler etmisler o kadarda olsun artik

Back
X