de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 9 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi de_niz #1 Kızlar 2 gün önce düdüklü tencerede et haşladım ve suyu kaldı. Bunu kullanarak nasıl bi çorba yapabilirim_?
Kızlar 2 gün önce düdüklü tencerede et haşladım ve suyu kaldı. Bunu kullanarak nasıl bi çorba yapabilirim_?
Delft Gitmek gerekir bazen tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ekim 2013 1.382 1.781 333 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi de_niz #2 tarhana şehriye (tel- yıldız) mercimek yayla un çorbası düğün çorbası karşık sebze çorbası pazı çorbası ısırganotu çorbası vsvs.. benim aklıma bunlar geldi et sulu yapacağın bütün çorbalara olur
tarhana şehriye (tel- yıldız) mercimek yayla un çorbası düğün çorbası karşık sebze çorbası pazı çorbası ısırganotu çorbası vsvs.. benim aklıma bunlar geldi et sulu yapacağın bütün çorbalara olur
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi de_niz #3 Bulgur pilavina da guzel olur Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 2 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi de_niz #4 Hos simdiye et suyu falan kalmamistir :)) konunun uzerinden baya bi zaman gecmis ama bir sonra ki degerlendirmeler icin fikir olsun Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hos simdiye et suyu falan kalmamistir :)) konunun uzerinden baya bi zaman gecmis ama bir sonra ki degerlendirmeler icin fikir olsun Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.