- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
olduğu kadarıyla :))Ellerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Resimleri ekledim ,tarif eksik oldu onu bildirirseniz tarifi tamamlarız
fotoyu çektikten sonra yedim :)) pek bi güzel olmuşSunumdaki pilavın üstündeki süsleme çok hoşuma gittiEline sağlık benim yerime de ye Yarışmada başarılar dilerim
Tarif tamamlandıolduğu kadarıyla :))
fotoyu çektikten sonra yedim :)) pek bi güzel olmuş
doğrudur benim tarifimde libya mutfağından :) teşekkürlerBen Fransa da iken kuskus la tanışmıştım.Cezayir ,Tunus mutfağına ait bir yemekti.Sizin yaptığınıza benziyordu biraz.Onu hatırladım.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun
teşekkürler nede olsa sunum önemlidir :))Ellerine sağlık bol şanslar dilerim, bulgur üzerindeki süslemeniz çok şık olmuş
ben teşekkür ederim
teşekkürler :)Ellerine sağlık, yarışmada başarılar :)
teşekkürler henüz hiç oy alamamış olsamda paylaşmak güzeldir :)guzel gorunuyor ,ellerinize saglık:)
basarılar diliyorum:)
yemeğin asıl adı libya'da kuskusia derler.ama okunuşunu yazmayı tercih ettim.onlar ince bulgurada kuskus diyor.teşekkürler isim yüzünden kaybedebilirim :)))Tam da televizyonda Şabaniye'yi izlerken, bir yandan bu tarife denk gelip "kuskusiye" yi okuyunca pıskırarak güldüm
Kuskusu bilirdim de kuskusiye komiğime gitti.
Bunca deli saçması yorumumdan sonra asıl diyeceğim ; elinize sağlık, emeğinize sağlık, çok iştah açıcı gözüküyor.
Yarışmada başarılar dilerim.
teşekkürler her yarışmacı iddialıellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
tadı görüntüsünden daha güzel.teşekkürlerellerinize sağlık güzel görünüyor.
teşekkürler.denemenizi isterim yanına sadece ayran yada yoğurt kafi olur :))Değişik bir yemek.Çok iştah açıcı.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?