- 20 Mart 2008

- 142.164

- 214.448

- 1.423

- 61

![]()
portakallarım kargoya verildi canım
süper gözüküyor portakallr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
portakallarım kargoya verildi canım
Merhaba
Pro üye olanlar sadece ilk yarışmada başkalarına devretti sonrakilerde bu durumu iptal ettik. Bunun açıklamasını yapmıştım
süper gözüküyor portakallr![]()
halis portkal onlar bebekim.
Bizim arzumun memetörleri gibi ölüyü diriltir![]()
bu arada bana oy veren herkese bir kez daha teşekkür ederim.Nevoşumuda kutlarım şimdiden
9ay, Arslan07, arzum77, atractive, Ausencia, aydasu, aysequl, Aysima34, azerinnn, bahar2106, Bambino2013, BEKLENEN_BEBEK, BtRt, buket1979, ceydasi, Chelzy, cincikk, cornella, Cudana, DepresifPolyanna, deryac80, didal, DOZUNAL, ebyar, ecrinnur1, efeeylul, EslemLiva, ESMACVS, esraa26, EYluL_BAsaK, filipina2010, fistikli_dondurma, funda4, FURKANCA, GamzeLim, garfield06, Havva_Beyza, hilalasilli, htc_01, hulka26, kabilarda, Kafverengi, karabiber01, kaybeden, Khronos, komagene, landfloves, Libyana26, MAKAY, MaRaL_, melek_yt, minnakkk, minos, MyosotisArvensis, nazbb, omrumesse, Ozyel, pancem, paris68, Peretki, pogopogo, poppixie, postit, pufpuff, Sedef1, sedeffim, sedulu, seherdogan, sendrom01, sessiz fırtına, seydaka, sey_ren, songul86, sukranu, superisi33, takyon, TERHAN, tugba1411, tugra5, uykumahmuru, xNeharx, _biyolog_, _MedceziR_
![]()
halis portkal onlar bebekim.
Bizim arzumun memetörleri gibi ölüyü diriltir![]()
Allah seni...Gece gece güldürdün beni,Allah'ta seni güldürsün emi
![]()
Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni / sey_ren
ellerine emeklerine sağlık olsun...meşakatli ve lezzetli bir görünüm var sunumunuzda güzel umarım hak eden kazanır emeklerinize sğlık oyum sizden yana olacakkk
arkada$lar maklube ye noldu ?
:26:
Allah seni...Gece gece güldürdün beni,Allah'ta seni güldürsün emi
![]()
Canım arada senin mesaj kaynamış şimdi farkettim.Elossa yarışmadan çekildi.Maklube pilav kategorsinde değerlendirildi sanırım.![]()
bu arada bana oy veren herkese bir kez daha teşekkür ederim.Nevoşumuda kutlarım şimdiden
9ay, Arslan07, arzum77, atractive, Ausencia, aydasu, aysequl, Aysima34, azerinnn, bahar2106, Bambino2013, BEKLENEN_BEBEK, BtRt, buket1979, ceydasi, Chelzy, cincikk, cornella, Cudana, DepresifPolyanna, deryac80, didal, DOZUNAL, ebyar, ecrinnur1, efeeylul, EslemLiva, ESMACVS, esraa26, EYluL_BAsaK, filipina2010, fistikli_dondurma, funda4, FURKANCA, GamzeLim, garfield06, Havva_Beyza, hilalasilli, htc_01, hulka26, kabilarda, Kafverengi, karabiber01, kaybeden, Khronos, komagene, landfloves, Libyana26, MAKAY, MaRaL_, melek_yt, minnakkk, minos, MyosotisArvensis, nazbb, omrumesse, Ozyel, pancem, paris68, Peretki, pogopogo, poppixie, postit, pufpuff, Sedef1, sedeffim, sedulu, seherdogan, sendrom01, sessiz fırtına, seydaka, sey_ren, songul86, sukranu, superisi33, takyon, TERHAN, tugba1411, tugra5, uykumahmuru, xNeharx, _biyolog_, _MedceziR_
![]()
boşa gidermi hayatım,hepinizin gönlümde yeri apayrı her bir oy benim için inanılmaz değerli...100 oy bo$a gitmi$
neyse saglik olsun
yarisma bitti mi acep :26:
bitmemishse de aksama kadar sonuclarin degisecegini sanmam o yuzden tebriklerimi ileteyim
Nevresteyi,sey_ren i ve katilan tum arkadaslari tebrik ederim ellerinize emeginize saglikher ne kadar yarismadan cekilmis olsa da Elossayi da tebrik ederim
![]()
Merhaba arkadaşlar mutlu bir pazar dilerim hepinize :) diğer kategori belli oldumu ?
Merhaba canım iyi pazarlar,mutlu hafta sonları![]()
Cümlemize birtanem saolumarım iyisindir Elossa, kategoriye göre bu sefer bir rakip daha gelebilir ona göre
![]()