Hoşbuldum Nevoş.İyiyim canım sağol.Hoşgeldin canım nasılsın
Adra ehliyeti alırsan bana ne alacaksın
EE işini iyi yapınca bırakmazlar tabi :) Miskin sanmıyordum da bu kadarda becerikli hayal etmemiştimAaaa sen beni hep pc başında oturan miskin mi sanıyorsunEvet canım sınıf annesiyim Tüm organizasyon benden sorulur..3 yıldır beni bırakmıyorlar..
SelamSelam kızlar.
İyi yaptığımı söylüyorlar..EE işini iyi yapınca bırakmazlar tabi :) Miskn sanmıyordum da bu kadarda becerikli hayal etmemiştim
Selam
Fena değil ama direksiyon tutmada problemliyim.Hiç kibar değilim direksiyona karşı.Nevd509315 .!.:Almış kadar oldun
Nasıl gidiyor canım
Canım o zamanla düzeliyor merak etmeFena değil ama direksiyon tutmada problemliyim.Hiç kibar değilim direksiyona karşı.
EE işini iyi yapınca bırakmazlar tabi :) Miskin sanmıyordum da bu kadarda becerikli hayal etmemiştim
Selam
Ben de kimseye söylemiyorum burayı.Özelimiz olsun biraz dimi.İyi yaptığımı söylüyorlar..Hatta kkyı bilmiyorlar herşeye nasıl yetiştiğimi soruyorlar Neyse çok anlattım yeter
Evet düzelir pratik yapmak lazım bolca.Ben de yapışıyorum elim döndüğüm yerde kalıyor.Canım o zamanla düzeliyor merak etmeBen direksiyona yapışıyordum ilk zamanlar
Bu akşam, en geç yarın akşamPink tarif ne zaman geliyor
Merhaba canım.
Canım pratik yaptıkça düzeliyor merak etmeEvet düzelir pratik yapmak lazım bolca.Ben de yapışıyorum elim döndüğüm yerde kalıyor.Hoca da elimi çekiştiriyor elin de dönecek diye.
Kolay gelsin canımBu akşam, en geç yarın akşam
Bu akşam misafirim varda menüyü yarışmaya koycam, tabi akşam kaçta girerim bilmiyorum
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor dimi.Canım pratik yaptıkça düzeliyor merak etmeBiliyorum nasıl olduğunu
Teşekkür ederimKolay gelsin canımİnşaallah istediğin gibi olur
Evet canımEşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor dimi.
Yaparsın yaparsınTeşekkür ederimİnşallah :) Pek becerikli görmem kendimi ama arada sırada şansa bala güzel oluyor
Evet canımBen de hala muhteşem değilim 1 yıldır aktif kullanıyorum.. Daha öğrenecek çok şey var Manuel kullanmanı öneririm alışınca kolay geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?