Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok deynep bise yapmadi. @Wwonka haklinin yaninda o masumDeynep gönderiyor nevreste ben sana söyleyeyim. Yetiştirip yetiştirip muhalefet olarak göndermiş bak @Wwonka yıda![]()
Kakao ablayi da sevdim hazır pastadan daha iyi pasta yapıyor et yemeği de yapsa en kral şefden daha iyi yapar bence onada yaklaşabilirimSende illa bana muhalefet olacaksınYine bir tane arka buldun
![]()
Bu daha çok @rabia01 'in yetiştirdiği elemanlara benziyorDeynep gönderiyor nevreste ben sana söyleyeyim. Yetiştirip yetiştirip muhalefet olarak göndermiş bak @Wwonka yıda![]()
Oldu o zamanTamam önce ne yapacağımı bulayım ,sonra söylemem![]()
Sizinle de kanki olalim miDeynep gönderiyor nevreste ben sana söyleyeyim. Yetiştirip yetiştirip muhalefet olarak göndermiş bak @Wwonka yıda![]()
Ay kilo değil canım yaa işte beş bin gr gibi bişey işte grama vurursakKaç kilo bebiş![]()
Tamam sen bilirsin sonra zararlı çıkabilirsinKakao ablayi da sevdim hazır pastadan daha iyi pasta yapıyor et yemeği de yapsa en kral şefden daha iyi yapar bence onada yaklaşabilirim![]()
Senin yerine yemek yapsın bi deKakao ablayi da sevdim hazır pastadan daha iyi pasta yapıyor et yemeği de yapsa en kral şefden daha iyi yapar bence onada yaklaşabilirim![]()

Ay kilo değil canım yaa işte beş bin gr gibi bişey işte grama vurursakhahaha kilo değil gr hesabı bende hep bu fazlalar
kilolu değilim ben
gramlıyım
![]()
Biliyorum farkındayımTamam sen bilirsin sonra zararlı çıkabilirsin![]()

Ya deynepi de o yetiştirdi baksana yok ortada rabia da... Şimdide deynep yok iki muhalifi burdaBu daha çok @rabia01 'in yetiştirdiği elemanlara benziyor![]()
Kolay gelsin sonra geri dönersen kabul etmemBiliyorum farkındayım![]()
Yoo ben kimseden istemem birsey isterse kendisi icin yapar sadece :)Senin yerine yemek yapsın bi de![]()
Sen bayağıdır yoksun buralardaYa deynepi de o yetiştirdi baksana yok ortada rabia da... Şimdide deynep yok iki muhalifi burda![]()
Tam 5000 gr olsun 5 kilo olmasın, sabah kahvaltısı ni eş geçme, akşamda 6 dan sonra yeme. En az 2.5 lt su iç yeterli. 4 ten sonra da ağır yemek hiç yeme.Ay kilo değil canım yaa işte beş bin gr gibi bişey işte grama vurursakhahaha kilo değil gr hesabı bende hep bu fazlalar
kilolu değilim ben
gramlıyım
![]()
olalımSizinle de kanki olalim mi![]()
çok şeker değilmi ama gramlı deyince
O nasıl oluyorAbooooovvv 5000 gr mı
![]()

O zaman niye nevrosa arka cikmiyorsunYoo ben kimseden istemem birsey isterse kendisi icin yapar sadece :)
Ben bu taktiği çok beğendim.olalım
çok şeker değilmi ama gramlı deyince![]()
5000 gr fazlam varinanmamSen bayağıdır yoksun buralardaDeynep artık çok mülayim
Akıllı usulu geziniyor
![]()

tamam ne kadar sürede verebilirim bu şekil devam edersem acaba?Tam 5000 gr olsun 5 kilo olmasın, sabah kahvaltısı ni eş geçme, akşamda 6 dan sonra yeme. En az 2.5 lt su iç yeterli. 4 ten sonra da ağır yemek hiç yeme.