Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar benim ne içli kofteli menulerimi gordulerSizin 7. Takımdan arkadaslar gormesinler sonra![]()
Rahmetli dedemleNeden ,nasıl
![]()

Onlarada veriyordani sorun etmiyorlardirOnlar benim ne içli kofteli menulerimi gorduler![]()
Afiyet olsunRahmetli dedemlekoyde yemistik dedem yakaladi bir tane kucucuktu zaten bir lekma cikti. Ama itiraf ediyorum ki yedigim en lezzetli etti
![]()
Tesekkur ederim :) nasil kiydiniz o tavsanaAfyet olsun![]()
Hangi kuslar meselaBende küçükken çok kuş eti yemistim![]()

Soylemeyeyim dedim ama tabi ki üç dilim kalır, çok ince doğranmış herkes yediği dilim sayısı çok göründüğü için kendine kenara çekilmiştirYeni kategori hayırlı olsun, minicik bir hatırlatma geçmiş kategori ya da yarışmacılarla alakalı laf sokma, alttan alta yarışmayı gıdıklama yapmayın rica ediyorum, gıdıklayanı gıdıklarım
Herkes birşeyler ekliyor, bende size yemek sonrası çay keyfi yanında yemeniz için kek ekleyeyim, gerçi dün gece yarısı yaptığım kekten 3 dilim kaldı, evde kek canavarlarım var
Eki Görüntüle 1882815
Hoşgeldin ablacımYeni kategori hayırlı olsun, minicik bir hatırlatma geçmiş kategori ya da yarışmacılarla alakalı laf sokma, alttan alta yarışmayı gıdıklama yapmayın rica ediyorum, gıdıklayanı gıdıklarım
Herkes birşeyler ekliyor, bende size yemek sonrası çay keyfi yanında yemeniz için kek ekleyeyim, gerçi dün gece yarısı yaptığım kekten 3 dilim kaldı, evde kek canavarlarım var
Eki Görüntüle 1882815
Ne ben söyleyeyim ne sen okuHangi kuslar mesela![]()

Asıl siz serçeye nasıl kıydınızTesekkur ederim :) nasil kiydiniz o tavsana![]()
Burdan diyemiyoran ozelden yaz ya da sen bilirsin :)) her kusun eti yenmez derler ama bilemedim yaniNe ben söyleyeyim ne sen oku![]()
Burdan diyemiyoran ozelden yaz ya da sen bilirsin :)) her kusun eti yenmez derler ama bilemedim yani![]()
Kiyilacak kadar bile yoktu yavrumAsıl siz serçeye nasıl kıydınız![]()
Bıldırcın eti yemeyen söylemiştir o sözüBurdan diyemiyoran ozelden yaz ya da sen bilirsin :)) her kusun eti yenmez derler ama bilemedim yani![]()