• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Et dağıtacak arkadaş lütfen kemik koymayın çocukluğumda hiç unutmam bayram tabi durumumuz müsait değil o sene kurban kesemedik komşulardan bekliyoruz beklemez olalım 5 inden 3 üçü sıyrılmış kemik göndermişti kendimi köpek gibi hissettim unutamadığımbayram anımdır hiç mi kemikte et olmazdı bu sene ben dağıtıcam en güzel yeri komşulara olsun

Et dağıtacak arkadaş lütfen kemik koymayın çocukluğumda hiç unutmam bayram tabi durumumuz müsait değil o sene kurban kesemedik komşulardan bekliyoruz beklemez olalım 5 inden 3 üçü sıyrılmış kemik göndermişti kendimi köpek gibi hissettim unutamadığımbayram anımdır hiç mi kemikte et olmazdı bu sene ben dağıtıcam en güzel yeri komşulara olsun
Olması gereken bu zaten canım, kemikte neymiş :KK62:

Depnazim bu bayram senin burmadan yapacağım, beceremezsem vay haline :sopa:
Sen yine Nevrestenin burmasından yap,daha garanti olsun:kk77:.Benim yaptığım tat olarak güzeldi ama istediğim gibi kıtır olmamıştı.:110:Fırın 10 dk de pişirdi (davul fırın).Artık fırından mı,şerbeti mi tutturamadım bilmiyorum.:KK64:
:confused:
Eşim ve oğlum fazla sevmez ,ben çok severim .Yanına da soğan salatası ,off .Biz de bugün balık sezonunu açtık.Yemesi güzelde kokusu olmasa,terasta yaptım ama yine de kou hemen gitmedi

Beyin yeme düşüncesi bile ürkütüyor:skandal:Yoksa başka sebebi yok:KK45:
Eşim bir sefer tavşan getirmişti..Eti kavurma yapınca çok lezzetli olsada ben o sevimli tavşanı yediğimi düşündüğüm için yiyememiştim.:skandal:
Aynı anıya ben de sahibim.:olamaz:Eşime avcı arkadaşı hediye etmiş.Vücudu aynen bebek vücudu gibiydi,yiyememiştim.
Yeni kategori hayırlı olsun, minicik bir hatırlatma geçmiş kategori ya da yarışmacılarla alakalı laf sokma, alttan alta yarışmayı gıdıklama yapmayın rica ediyorum, gıdıklayanı gıdıklarım:KK14:

Herkes birşeyler ekliyor, bende size yemek sonrası çay keyfi yanında yemeniz için kek ekleyeyim, gerçi dün gece yarısı yaptığım kekten 3 dilim kaldı, evde kek canavarlarım var:KK70:

Eki Görüntüle 1882815
Daha önce de gönderdiğiniz fotolardan ne kadar marifetli olduğunuz belli.Görüntü ye beni diyor adeta.

Sen yine Nevrestenin burmasından yap,daha garanti olsun:kk77:.Benim yaptığım tat olarak güzeldi ama istediğim gibi kıtır olmamıştı.:110:Fırın 10 dk de pişirdi (davul fırın).Artık fırından mı,şerbeti mi tutturamadım bilmiyorum.:KK64:

:confused:
Eşim ve oğlum fazla sevmez ,ben çok severim .Yanına da soğan salatası ,off .Biz de bugün balık sezonunu açtık.Yemesi güzelde kokusu olmasa,terasta yaptım ama yine de kou hemen gitmedi

Aynı anıya ben de sahibim.:olamaz:Eşime avcı arkadaşı hediye etmiş.Vücudu aynen bebek vücudu gibiydi,yiyememiştim.

Daha önce de gönderdiğiniz fotolardan ne kadar marifetli olduğunuz belli.Görüntü ye beni diyor adeta.
Fırından kaynaklı canım;)Baklava ve türevleri ağır ağır pişmesi gerekiyor yoksa hamur oluyor...Benimde fırın artık eskidi bir tarafını fazla kızartıyor:KK12:

Ellerine sağlık canım:kk77:Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır:kk77:Balık yemeden olmuyor:kk77:

Bizede hediye gelmişti:olamaz:Eşim çok ısrar etti ama ben yemedim:skandal:

Fırından kaynaklı canım:KK66:Baklava ve türevleri ağır ağır pişmesi gerekiyor yoksa hamur oluyor...Benimde fırın artık eskidi bir tarafını fazla kızartıyor:KK12:

Ellerine sağlık canım:kk77:Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır:kk77:Balık yemeden olmuyor:kk77:

Bizede hediye gelmişti:olamaz:Eşim çok ısrar etti ama ben yemedim:skandal:
Önceden ocak vardı,çok güzel oluyordu baklavalar.Bulaşık makinası alınınca yer sıkıntısından çıkarttım mutfaktan,kaldık davul fırına.

Önceden ocak vardı,çok güzel oluyordu baklavalar.Bulaşık makinası alınınca yer sıkıntısından çıkarttım mutfaktan,kaldık davul fırına.
Aslında davul fırında yemekler çok güzel oluyor..Demek hızlı pişiriyor..Sadece o problaem bazı tariflerde;)
Benim fırında 14 yıllık ve sık kullanılıyor..Her tarafı kızarsın diye beklersem bir kısmı yanıyor:KK70:

Bir koşu gittim,geldim yükleyen olmuş mu diye,soran çok ama yükleyen yok,bayramı bekliyorlar galiba.:KK53:Kaçmasınlar diye sorar sormaz yakalıyorum,seni aratmıyorum.:KK8:

:halay:Benim davul fırınım iyiydi geçen ayağım kaydı üstüne düştüm kırıldı yaparken malzemeden çalışmışlar demekki sağlam değilmiş ama iyi pişirirdi haşamat oldu demirciye verdim:halay:

Back
X