Sen beni hep ezikliyorsungelip seni banlamasi icin nevosumüyeyi eziklemek ban sebebi
benden ondan daha iyilerini yapiyorum resmini eklemiyorumki beceriksizlinizi yüzünüze vurmum diyeSen onu bile yapamıyorsun onu ne yapacağız
seni degil nevosumSen beni hep ezikliyorsun
Bizim için sıkıntı yok ekleyebilirsinbenden ondan daha iyilerini yapiyorum resmini eklemiyorumki beceriksizlinizi yüzünüze vurmum diye
O zaman problem yokseni degil nevosumbeceriksizligini
tek sen üzülmeyesin diye degil tüm kk üzülmesin diye eklemiyorumBizim için sıkıntı yok ekleyebilirsinBen alıştım zaten neler neler yapıyorlar, ekliyorlar. Ağzım açık kalıyor
Tamam o zaman Rabiş'imtek sen üzülmeyesin diye degil tüm kk üzülmesin diye eklemiyorum
Onlar öyle güzel oluyoro tavuk dürümün harika olmus nevosum ama o maydonozlar ne öyle insan dograr soganlarida hic dogramasaydin tüm ataydin bari
bak sen bile bana hak verdinTamam o zaman Rabiş'imBende kkya bunu yapmana izin veremiyeceğim
Ben seni yıllardır biliyorumbak sen bile bana hak verdinbirsey biliyorumda eklemiyorum
yanlis anlama beceriksizligini yüzüne vurmak degil amacim bogazinda kalir diyeOnlar öyle güzel oluyor
Genç olduğum için dişlerim sağlamyanlis anlama beceriksizligini yüzüne vurmak degil amacim bogazinda kalir diye
Bana hiç işkence yapmadıncok merhametliyim demi nevosum
sen simdi @HanimKelesimiGetir laftmi attinGenç olduğum için dişlerim sağlamBu sebeple çiğneyip yutmak zor değil
sen bana cok yaptin ama zalimBana hiç işkence yapmadın
Hanım ablanın ağzında diş var mıdır acabasen simdi @HanimKelesimiGetir laftmi attin
@HanimKelesimiGetir artik bunada sessiz kalmassin demi ablaHanım ablanın ağzında diş var mıdır acabaNene olmak üzere
Allah'tan beceremiyorumsen bana cok yaptin ama zalimzalim nevos gaddar nevos