Bende kendimi , ay ablam bu elbise aldım siyah uzun elbise , hiç de uzun giyinmem ama yok ya düz müz ama bayıldım. Eh yakıştıran da olduAynen bendeee ,ama kendimede almadım ha küçük çoçukları sevindirmeyi çokkk seviyorum...
Güzele ne yakışmaz helede selvi boylu olursan uzun elbise harika dururBende kendimi , ay ablam bu elbise aldım siyah uzun elbise , hiç de uzun giyinmem ama yok ya düz müz ama bayıldım. Eh yakıştıran da oldu
Evet, dayanamadım affettimGüzele ne yakışmaz helede selvi boylu olursan uzun elbise harika durur
Dimek bariştiniz
Ah neverestim insan bu kavun değil ki koklayasan benim belalı komşum vardı taşındı diye sevindim kendinden belalısına evi satmış bayram temizliği yaparken başıma bir kova su boşalttı neyse bayram üstü Allah'a havale ediyorumO zaman seçimlerini yanlış yapıyorsun
Hayırdır bir problem mi var
Hayırlı olsun çocuğun adı Süleyman mı olcakYok beni red ediyolar
Allah yardımcın olsun canım
Ah neverestim insan bu kavun değil ki koklayasan benim belalı komşum vardı taşındı diye sevindim kendinden belalısına evi satmış bayram temizliği yaparken başıma bir kova su boşalttı neyse bayram üstü Allah'a havale ediyorumherkese iyi bayramlar
Cinsiyet daha bello değil canimHayırlı olsun çocuğun adı Süleyman mı olcak
Kız oğlan farketmez içime doğdu oğlun olacak hayırlı evlat olsun Allah yardımcın olsun yorma kendini dinlenCinsiyet daha bello değil canim