Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar ...

:KK60:
Sağol nevram . Bunada hamdolsun . Perikarditim var ( kalpzarı iltihabi ) kronikti sanırım sıvı arttı nefes darlıgı halsizlik ve agrı yapıyor . Dr.um yurtdışındaymış haftaya randevu aldım ama bekleyemiycem başka bir dr gidicem .
Geçmiş olsun.eğer nar seviyorsanız zararı yoksa size mevsimi geliyor sabah kahvaltı öncesi yiyin.iltihaba iyi geliyor.form içinde mükemmel

Hayırlı sabahlar ...

:KK60:
Sağol nevram . Bunada hamdolsun . Perikarditim var ( kalpzarı iltihabi ) kronikti sanırım sıvı arttı nefes darlıgı halsizlik ve agrı yapıyor . Dr.um yurtdışındaymış haftaya randevu aldım ama bekleyemiycem başka bir dr gidicem .
Çok geçmiş olsun canım:KK60:Çabuk atlatırsın inşaallah:KK19:

:halay:İyiyim fasulyeci senden naber anam fasulye yapmıştı pilav salata fasulye karışımı yedim acayip sistim :eğlence::kusmuk:

Sinavima çok az vaaar deli gibi ders çalışmam lazım kk de takılıyorum :KK45::silah:
Sende ne var ne yok :rapci:
KPSS önlisans mi?
Ne yapayım kebapçı tv izliyorum sıkıntı dan olmezsem iyi :KK45:

Yaşamayan bilemez, gel sen izle :KK11:
Bensiz olur mu, 16 ekime Bende vize aldım :KK53: korkma kebapçı tembelim ben :KK70::KK70:

Anne korktum gidiyom ben gidim tarihi içiyim :KK55:
Tamam sınavdan sonra eş zamanlı sıkıcı tv seansi yapalım seninle merak ettim ne kadar sıkabilir bi insani:KK53:

Back
X