Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Kepekli ekmeğin fasulye suyu ile buluşmasına izin vermedim. Fasulye zaten karbonat, yanında da 4 yk pilav yedin mi ki buda 2 dlm ekmek yapar doydun bitti
Tarifini bugün yaptım,hakikaten çok güzel oldu.Öğlende mevlitte görümce tabak küçük bir tabak daha getireyim sana dedi,getirme dememe rağmen getirdi onu da yedim.O yüzden akşam pilavsız ,ekmeksiz yedim kuruyu.Şimdi bu görümce beni sevdiği için mi getirdi pilavı,kilo alayım diye mi

Gorumce değil mi kesin kilo içindir

Oylama hayırlı uğurlu olsunnnnnnn..
Hepsinide canım çekti ama Vali Kebabı nedir yahu, görüntüsü beni benden aldı tadını hayal bile edemiyorum..
Oyum; Vali Kebabına gitti.
Herkesin de eline koluna sağlık, sofraları bereketli olsun hepsi şahane görünüyor, bol şans dilerim tek tek..

Kötü oldu ya nevreste. Tarihe hiç bakmamışım. Ay sonunda diye düşündüm niyeyse. Çok canım sıkıldı. Bir yarışma sözüm var sana yine :))

Kötü oldu ya nevreste. Tarihe hiç bakmamışım. Ay sonunda diye düşündüm niyeyse. Çok canım sıkıldı. Bir yarışma sözüm var sana yine :))
Canım ay sonuna kadar oylamayı bitiriyoruzAy başında hep yeni kategori başlıyorHayırlısı olsun canımSonra ödeşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…