- 2 Aralık 2015
- 34.073
- 112.365
- 798
Geyik dedin de acaba kırmızı et mi, av eti mi? Tavşan da var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geyik dedin de acaba kırmızı et mi, av eti mi? Tavşan da var![]()
Benim deEt diyince benim aklima da kirmizi et geliyor. Nedense tavuk tavuk yani![]()
Bitiriyorum o halde.işe gidecem.takipdeyim.ayrıca menüdeki büyüklere yönelik kısmı uymamış
Menü gayet iyi canım sadece yoğurtlu patlıcan yerine makarna salatası yapsan daha iyi olmaz mıCumartesi kiziminndogum gunu var menum soyle:
Konseptimiz şeker dukkani
Konsepte uygun seker hamuru suslemeli pasta yapacagim
1 yas kurabiyesi yapacagim
Minik pogacalar
Muska boregi
Sehriye salatasi
Cupcake
Mercimek koftesi
Yogurlu patlican salatasi
Mor lahana salatasi
Yaprak sarmasi
Truff
Ama sanki biseyler eksik gibi hissediyorum. Menu konusunda biraz yardimci olabilir misiniz?
O zaman bug buldumYok değilBiz onu ayrı kategoride yapıyoruz
3.kez et yemekleri yapıyoruz2 kişi hariç bu soruyu soran hiç olmmaıştı
![]()
Bir ay once dis bugdayi yaptim benim sipa biraz gec dis cikardi da :) makarna salatasini onda yapmistim ayni seyler olsa bisey olamaz heralde dimi?Menü gayet iyi canım sadece yoğurtlu patlıcan yerine makarna salatası yapsan daha iyi olmaz mıGenelde çocuklar olur onlarda makarna salatasını daha çok severler
![]()
Sana izin veriyorum tavuk eti ile katılabilirsinO zaman bug buldumÇünkü ikisi de et, biri kırmızı biri beyaz
Bir de kazen etiketlere tavuk yemekleri de yazmış onu ne yapacağız![]()
![]()
Yok canım olmazBir ay once dis bugdayi yaptim benim sipa biraz gec dis cikardi da :) makarna salatasini onda yapmistim ayni seyler olsa bisey olamaz heralde dimi?
Ben de sultan sarmasını yazacaktım adını unuttum,iyi oldu yazdığınYok canım olmaz
Menülerde
Börek
Poğaça
Kurabiye
Pasta
Şerbetli tatlı
Mercimekli köfte-Dolma-Sarma-Kısır(1'i veya 2'si)
Patates salatası-Makarna salatası-Şehriye salatası(1'i veya 2'si)
Sultan sarması
Bunların olması yeterli bence![]()
Vinta bizide davet etseneYok canım olmaz
Menülerde
Börek
Poğaça
Kurabiye
Pasta
Şerbetli tatlı
Mercimekli köfte-Dolma-Sarma-Kısır(1'i veya 2'si)
Patates salatası-Makarna salatası-Şehriye salatası(1'i veya 2'si)
Sultan sarması
Bunların olması yeterli bence![]()
Bende sen unutmuşsundur diye yazdımBen de sultan sarmasını yazacaktım adını unuttum,iyi oldu yazdığın![]()
Ayyyy süper olurVinta bizide davet etsene![]()
Cikin cikin gelin vallaVinta bizide davet etsene![]()
Istanbuldaysaniz beklerim kizlar ozelden adreste veririm ne de guzel olurAyyyy süper olur![]()
Sağol canım çok naziksinIstanbuldaysaniz beklerim kizlar ozelden adreste veririm ne de guzel olur![]()
Nevoscum et yemeği derken kıyma da dahil mıdırSağol canım çok naziksinBen Gaziantep'te yaşıyorum
![]()