Ben konu acsam herkes üzülür diye korkuyorumİlk olabilirimAdımı altın harflerle yazdıracağım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben konu acsam herkes üzülür diye korkuyorumİlk olabilirimAdımı altın harflerle yazdıracağım
![]()
Utanmadi yediBenimde favorimdi,sunumunu çok beğenmiştim.En çokta elindeki lokmayı
![]()
Hayat güzel,derdimiz yok.Ben konu acsam herkes üzülür diye korkuyorum![]()
.Ne yaptıysak kendimiz yaptık kimsenin suçu yok.
.Bu telkin çok güzel konu açmaya gerek yokYok nevroş ben konu derken 8 de sıfırı dedimHayat güzel,derdimiz yok..Ne yaptıysak kendimiz yaptık kimsenin suçu yok.
.Bu telkin çok güzel konu açmaya gerek yok
![]()
Hee su mesele.gecen bende 2 gun ban yediydimSinirleniyorum ağzımı tutamayinca mune bacı da sayfa dışına itina ile salıyor![]()
Seniki yakut zumrut falan olmali altin itibariba golge dusurmez mi ablaİlk olabilirimAdımı altın harflerle yazdıracağım
![]()
Smileler bile 8 taneYok nevroş ben konu derken 8 de sıfırı dedim![]()

Beni etiketleyeceksen açmana izin vermiyorum.Yok nevroş ben konu derken 8 de sıfırı dedim![]()
.Seni tanımadığımı söylerim
Artık bana uygun birşeyler bulursunuzHee su mesele.gecen bende 2 gun ban yediydim
Seniki yakut zumrut falan olmali altin itibariba golge dusurmez mi abla![]()
Artık bana uygun birşeyler bulursunuzSonrada ilk banı alırım don,atlet falan getirirsiniz
![]()
Oooo seni pek meraklı gördümbirde bakmissin yemyesil nevreste yazisi gri olmus pasif yaziyor
don atlet isi nanada. Ben havlu terlik küllük tespih getiririm.
![]()
Çok beklersinKoltugunda gozum var belkiOooo seni pek meraklı gördümÇok hoşuna gitti
Çok beklersin
![]()
Ben kalkayım sen oturKoltugunda gozum var belki![]()
Yok orasi size yakisiyorBen kalkayım sen otur![]()
Canim acayip sakin bir yer sehir merkezi bile o akadar sakin ki benim kanaatime gore 50 yil icin de insan kalmaz buralarda cok fazla goc veriyor avrupaya. Onun haricinde gezilecek yerleri cok bir camii var zaten gordugunuz insanlarin yarisindan cogu Türk. O yuzden dil konusu sıkıntı degil. 1300 merdivenle cikilan bir yer var bulgaristanin 1300. Yili ici yapilmis guzel bir yer butun shumen ayaginin altinda oluyor. Onun disinda burgaz tarafina gidersen oralar ayri bir guzel karadeniz kiyisi tam tatil mekanlari. Varna ve sofyayi da tavsiye ederim. Koylerin cogu Turk koyu zaten. Ama bazi bulgarlar acayip fusmanlar Türklere türkçe konustugun da bilfikleri halde cevap vermiyorlar bir de cemkiriyorlar insana. Onlara denk gelmemek lazim. Bir tanesine turkce bisey sordum. Burasi bulgaristan cumhuriyeti diye baslayip bulgarca sovmeye basladi. Cat pat anliyorum bulgarcayi ben de ona ingilizce cevap verdim ayni tiynette sesi sesildi. Bu can sıkıcı olay disinda gayet güzeldi. Tavsiye ederim.Bulgaristan'dan bahsetsene bende merak ediyorum yazın gitmek istiyom![]()
O koltuğa başkası yakışmaz iyi ki varsın benim gibi zurna hatmeceyi bile yola getirdin iyi ki varsın Melek kalpli neverestimBen kalkayım sen otur![]()

Hayırlı olsun ne güzel Allah analı babaLı büyütsünKızlar yapmayın bunu ben hamileyim yahuuuama oyumu verdim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
en iyisi ben midpointe fajitas yemeye giderim bu akşam napalım
![]()
Senin bebede hayırlı olsun bacı Allah analı babalı büyütsün resimlereHamile insana yapılır mı bu gece gece