Aman kalsınsana helva yapacagıma bundan yapayım dedım yoksa hanımgöbeeeeee mi yapsam![]()
Ben giderken arkamdan tüm kkyı götürmeyeyim
Zehirlenirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kalsınsana helva yapacagıma bundan yapayım dedım yoksa hanımgöbeeeeee mi yapsam![]()
Ben giderken arkamdan tüm kkyı götürmeyeyim
Zehirlenirler
Ama profile ilk ben yazdım![]()
Şimdi aşağıdaki mesajımı sildirme bana.Belki arkası gelir,profili canlandıralım
Orada sana dil çıkardım sanırım farketmedinŞimdi aşağıdaki mesajımı sildirme bana.
14 dk kalmış,sıramı kapayımBelki arkası gelir,profili canlandıralım![]()
Mesajınızı beğenmeden önce googlede maskülen ayakkabı ney diye bakmadım kiBu akşam yemeğe götürdüler dünürlerde geldiler süpriz yaptılar,yaş pastada almışlar.
Sonrada hediyem geldi,maskülen ayakkabı almışlar çok beğendim:))

Kapak cevap bulamadım yafbiz her külahı biliriz conem![]()
Mesajınızı beğenmeden önce googlede maskülen ayakkabı ney diye bakmadım ki
Allah razı olsun Onlardan da,değerli olduğunun hissettirilmesi güzel bir duygu.
Doğum günün kutlu olsun yenge maskülem ayakkabı Nasıl bişiBu akşam yemeğe götürdüler dünürlerde geldiler süpriz yaptılar,yaş pastada almışlar.
Allah iyiliğini versin deyneppMesajınızı beğenmeden önce googlede maskülen ayakkabı ney diye bakmadım ki
Allah razı olsun Onlardan da,değerli olduğunun hissettirilmesi güzel bir duygu.
Güle güle giy hanımabla bende çok severim ve kullanırım o modelleri ..Bu akşam yemeğe götürdüler dünürlerde geldiler süpriz yaptılar,yaş pastada almışlar.
Biraz önce yatak odasına girdiğimde ,camından gördüm ki,anne kuş mu artık camdan girmek için çabalıyor.Hemen ben yaptım diye balkona koştum ,camı açtım,yatak odasına gittim,camdan tekrar baktım.Aman Allahım bu nasıl bir sahne.Resmen birbirlerine sarılıyorlar,öpüyorlar,anne her yerde anne.Allah kimseyi yavrularından ayırmasın...Doğru diyorsunuz. Bizim toplumda annelik kadınlık kutsal sayılır. Ćok şükür böyle bir toplum da yaşıyorum. her çocuk benim çocuğum gibi .hassas narin duygusallardır. Bebek olan her canlı şefkati hakkediyor. Tebrik ederim davranışınızıKızlar şu an içim bir tuhaf oldu.Balkona kiler dolabının üzerine kuş yuva yapmıştı,yavruları var.Genelde çok yuva yaparlar ........,anne her yerde anne.Allah kimseyi yavrularından ayırmasın...

İnsan yemek yemeyi sevince,yemek yapmayı da seviyor.![]()
Allah razı olsun ne güzel davranışKızlar şu an içim bir tuhaf oldu.Balkona kiler dolabının üzerine kuş yuva yapmıştı,yavruları var.Genelde çok yuva yaparlar oraya.Dün ikindi saatlerinde yağmur yağınca sürgülü camı kapattım,aklıma kuşlar gelmedi.
Biraz önce yatak odasına girdiğimde ,camından gördüm ki,anne kuş mu artık camdan girmek için çabalıyor.Hemen ben yaptım diye balkona koştum ,camı açtım,yatak odasına gittim,camdan tekrar baktım.Aman Allahım bu nasıl bir sahne.Resmen birbirlerine sarılıyorlar,öpüyorlar,anne her yerde anne.Allah kimseyi yavrularından ayırmasın...
Benim balkon da pisleniyor ama ne yaparsın,benim balkonu çok seviyorlardeynepnaz bende de o yuvalardan var .
Herkes bozar binada , camlar pisleniyor diye .
Ben asla dokunmam .
Hoş biraz abarttım geçen sene yuvayı kapadım ayakkabı kutusuyla , elimdwn beslemeye çalıştım falan .. biraz kızdılar çekil git be kadın der gibi :))
Senin sahnede içimi cızlattı valla .