- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Yeniden başlamış prokart çorbada bizimde tuzumuz bulunsunKatılmazsan ayıp olur
Sana kırmızı çok yakışıyor![]()
Vakti uyarsa katılırım
Bi tarif düşüneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden başlamış prokart çorbada bizimde tuzumuz bulunsunKatılmazsan ayıp olur
Sana kırmızı çok yakışıyor![]()
Nikahta heyecandan bir kereyi bile zorlanarak demiştim.Nikahta böyle hevesli evet dememiştir![]()
Bilmukabele güzellikNikahta heyecandan bir kereyi bile zorlanarak demiştim.
Sevdiğim birisin.Buralarda görmek hoşuma gider seni.
Şükür karnımız doyuyor haşlama da olsaHaşlamadan öteye gideceğini sanmıyorum![]()
Günde 2 ceviz yedim diyet yaptığım aylarda bile özellikle kahvaltıda yada 11 gibi ara yaparkenCeviz de ye hafıza için,gerçi sen bilirsin ama.Şimdi bana kalori hesabı yapar![]()
Hayırlı olsunYeniden başlamış prokart çorbada bizimde tuzumuz bulunsun
Vakti uyarsa katılırım
Bi tarif düşüneyim![]()
Kız makarna haslarsan ben sana oy veririm söz, başkasının oyunu ne yapacaksınBilmukabele güzellik
Şansımı denerim ya bir yerden başlamak lazım
O zaman bizimde karnımızı doyurŞükür karnımız doyuyor haşlama da olsa
Günde 2 ceviz yedim diyet yaptığım aylarda bile özellikle kahvaltıda yada 11 gibi ara yaparken![]()
Sen bilirsin işini.Allah zihin açıklığı versin.İnşallah iyi geçer sınavın.Şükür karnımız doyuyor haşlama da olsa
Günde 2 ceviz yedim diyet yaptığım aylarda bile özellikle kahvaltıda yada 11 gibi ara yaparken![]()
Bizim gözümüzü doyursun.O zaman bizimde karnımızı doyur![]()
Tabi canımBizim gözümüzü doyursun.![]()

Hep devletten beklemek olmaz, halk olarak depnaz yapsınO zaman bizimde karnımızı doyur![]()
Aminnnn inşallahSen bilirsin işini.Allah zihin açıklığı versin.İnşallah iyi geçer sınavın.
Gören diyecek mutfağı yokBizim gözümüzü doyursun.![]()
Deynep'in umuduna kalırsak aç kaldıkHep devletten beklemek olmaz, halk olarak depnaz yapsın
Aminnnn inşallah
Gören diyecek mutfağı yok![]()

Çok pis gaza geldin değil mi

Hele şuna bak hele.Hep devletten beklemek olmaz, halk olarak depnaz yapsın
Aminnnn inşallah
Gören diyecek mutfağı yok![]()
Hayır ağlamıyorum,gözüme toz kaçtı.Sen boşver nana'yı o zaten beceremezHele şuna bak hele.Ben senin için tarif buldum,tam nanaya göre dedim,senin yaptığına bak.
Hayır ağlamıyorum,gözüme yoz kaçtı.
.Meraklan söylemeyeceğim.
![]()
O tarifi sen daha bir güzel yaparsınAyyy nerde çok hevesliydim önce sen kaçırmıştın şimdide matematikÇok pis gaza geldin değil mi![]()

Bulduğun tarifle seni bekliyoruzHele şuna bak hele.Ben senin için tarif buldum,tam nanaya göre dedim,senin yaptığına bak.
Hayır ağlamıyorum,gözüme yoz kaçtı.
.Meraklan söylemeyeceğim.
![]()