Hayırlısı olsun canımNevoşum inşaallah canım söz vermeyeyim çok yoğunum bu aralar,önce millet bir dökülsün bakalım.Sen de gelecekmisin![]()
Benim belli değil canım
Yarın benim için neler olacak onu bile bilmiyorum..Düzenimi kurarsam belki katılırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canımNevoşum inşaallah canım söz vermeyeyim çok yoğunum bu aralar,önce millet bir dökülsün bakalım.Sen de gelecekmisin![]()
Hayrola kuzum yoksa tayininiz mi çıktı memleketeHayırlısı olsun canım
Bebim belli değil canım
Yarın benim için neler olacak onu bile bilmiyorum..Düzenimi kurarsam belki katılırım![]()

Et yemegı bılmem benTabi ki katilacaksin, yoksa yapamadığın ortaya çıkacak diye mi korkuyorsun![]()

Yok canım daha belli bile olmadıHayrola kuzum yoksa tayininiz mi çıktı memlekete![]()
Bizde inandıkEt yemegı bılmem ben![]()
Ne oldu ya çok merak ettim seni,hayrolsun özele bir gel kuzum.Yok canım daha belli bile olmadı
Çok zor durumdayım...Çıksa ayrı dert ,çıkmasa ayrı dert![]()
@yamukprenses imi etiketlememişsin Nevoş, katılmıyorum işteHanımlar yeni kategorimiz açılmış
@nuryolu
@aeben
@nananais
@deynepnaz
@Kakao ve Ben
@Be_Ni_1012
@-VUSLAT-
@rabia01
@_Nun_
@Zelifme
@cimcimegfb
@vintagecupcakes
@asfarovski
@Hatmece
@melike06
@HanimKelesimiGetir
@Eses07
@chiLL
@tolin
@Brunella
@nameaver
@pembebogurtlen
Huyum kurusun en ıyısını yapmaya calısırım herzamanÇok iddialı oldu
Sen yap canım kimse birşey söyleyemez...Yapamayanlar düşünsün![]()
Yok canım daha belli bile olmadı
Çok zor durumdayım...Çıksa ayrı dert ,çıkmasa ayrı dert![]()
Hayırlısı olsun hakkınızda cnmHayırlısı olsun canım
Benim belli değil canım
Yarın benim için neler olacak onu bile bilmiyorum..Düzenimi kurarsam belki katılırım![]()
Evet ya doğruuuu etiketlememiş beni,geçen yarışmadada etiketlememişti zaten cık cık cık@yamukprenses imi etiketlememişsin Nevoş, katılmıyorum işte![]()

Sırf seni etiketlemediği için katılmayacağım YamukumEvet ya doğruuuu etiketlememiş beni,geçen yarışmadada etiketlememişti zaten cık cık cık
Sen katılacakmısın brunellam![]()

Ablam istedik ama malum durumlardan dolayı daha belli olmadıNevoş hayırdır tayin filan varmı bu sene.
Onu özel etiketledim@yamukprenses imi etiketlememişsin Nevoş, katılmıyorum işte![]()
Sağol canımHayırlısı olsun hakkınızda cnm
Maşaallahın varHuyum kurusun en ıyısını yapmaya calısırım herzamanyok gelmıycem bu sefer
![]()
Hoşgeldin canımHayırlı olsun yeni kategori![]()
Yamuka özel muamele demekkiOnu özel etiketledim![]()

Ablam istedik ama malum durumlardan dolayı daha belli olmadı
Okul açılacak elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz..Bu sebeple bu sıralar çok gergin ve mutsuzum...Önümü görmeden yürüyemiyorum.Belirsizlik beni üzüyor...Oğlum 1.sınıfa başlayacak henüz kayıt bile yaptıramadım...