Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
-Kristal- -Kristal- Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil bu kategoride olacağınız için sevindim şekerler:KK36:

Bu kategori sadece kırmızı et yemekleri canım tavuk dahil değil:KK66:
Tavuk yemekleri kategorisi ayrı yapılıyor..
Anlaşıldı da sakatatlar olur mu acaba o_Oyoksa ssalakatadlarda ayrı kategori mı :KK53:kelle,paća,ciğer,bumbar ,şırdan ,kaburga :kk77:dolma,yürek,dalak ,böbrek

Anlaşıldı da sakatatlar olur mu acaba o_Oyoksa ssalakatadlarda ayrı kategori mı :KK53:kelle,paća,ciğer,bumbar ,şırdan ,kaburga :kk77:dolma,yürek,dalak ,böbrek
Et yemekleri deyince aklınıza bunlar mı geliyoro_O
Aklınıza biftek,pirzola,kebap,döner,kavurma hiç gelmiyor muo_O

Yeni kategori hayırlı olsun.Güzel tariflerin,güzel sohbetlerin olduğu ,bol katılımlı bir yarışma olur inşallah.
-Kristal- -Kristal- Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil bu kategoride olacağınız için sevindim şekerler:KK36:

Bende çok heyecanlıyım :-)pastalara katılmadığım için pişmanim ama tarifini ekliycem yine de:-) sonra şimdi etlere yoğunlaşıyorum ohhh miss:-)

Hoşgeldin Deynep'im:KK60:
Bende bu kategoriye deynepnaz deynepnaz Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil -Kristal- -Kristal- katılacak diye çok mutluyum:KK200::KK45:

Bende çok mutluyum valla özledim :-)
deynepnaz deynepnaz her zaman ki gibi kendini aradan çekiyor zekiiii kiz:D

Bende çok heyecanlıyım :-)pastalara katılmadığım için pişmanim ama tarifini ekliycem yine de:-) sonra şimdi etlere yoğunlaşıyorum ohhh miss:-)

deynepnaz deynepnaz her zaman ki gibi kendini aradan çekiyor zekiiii kiz:KK70:
Pasta tarifini ekle görelim o zaman:KK19:
deynepnaz deynepnaz bu sefer kaçamıyacak:KK4:

sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendi :KK19::KK53:

Bende bu kategoriye deynepnaz deynepnaz Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil -Kristal- -Kristal- katılacak diye çok mutluyum:KK200::KK45:
evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyım :rolleyes:

Yeni yarışmamiz hayırlı :KK200:olsun et yemeği bilgim fazla yok zaten hep dışarda yeriz kebab fln :deli:ama takipdeyim tarifler için katılan herkese başarılar deynepnaz deynepnaz çok merak ediyorum ne yapican bize bakalim:kk77:

deynepnaz deynepnaz her zaman ki gibi kendini aradan çekiyor zekiiii kiz:KK70:

Pasta tarifini ekle görelim o zaman:KK19:
deynepnaz deynepnaz bu sefer kaçamıyacak:KK4:

Ekliycem canim.deynep duy sana kaçiş yok :-)

sizide aramızda görmekten şeref duyarız hanımefendi :KK19::KK53:

evet yaaa deynep ne yemek yapacak acaba bende çok heyecanlıyım :rolleyes:

deynepnaz deynepnaz 'ın tarifine destek için tüm kkya bildirim mi yollasak:rolleyes::süslü:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
OMWaXQ.gif
:KK17:
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.Lütfen 20 gün sonra tekrar deneyiniz.:KK53:

Back
X