Bakın Hatmece'ye örnek alınSeni de cesaretlendirdi mi?Et yemeği yapacak mısın?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın Hatmece'ye örnek alınSeni de cesaretlendirdi mi?Et yemeği yapacak mısın?![]()
Nanayla sadece 2 kere konuştuk,5 dk bile sürmedi .Bakın Hatmece'ye örnek alınSizde arkamdan özellerden konuşuyorsunuz
![]()
Allah razı olsun kocişten sonra bana ilk defa biri bende seni seviyorum dedi hemde Allah için sevmek ne güzelCanım benim çok sağolBende seni seviyorum
![]()
Ben de seni seviyorum HatmeceAllah razı olsun kocişten sonra bana ilk defa biri bende seni seviyorum dedi hemde Allah için sevmek ne güzel![]()
Valla fotoya kalmıyor benim gibi pis Boğaz'dan çekilecek foto kalmaz sen katıl oyum sana olsun ben yiyiciyim yapıcı değilSeni de cesaretlendirdi mi?Et yemeği yapacak mısın?![]()

2 kelimeyi geçmediNanayla sadece 2 kere konuştuk,5 dk bile sürmedi ..
Aman sakın bu mesajını görmesinler,oy topluyorlar derler yineValla fotoya kalmıyor benim gibi pis Boğaz'dan çekilecek foto kalmaz sen katıl oyum sana olsun ben yiyiciyim yapıcı değil![]()

Bende seni seviyorum herkes pis Boğaz diye hor gördü arkadaş sevilmeye sevilmeye unutmuşumBen de seni seviyorum Hatmece,ne güzel kocası seni sevmiyorum diyenler de var
![]()
Ben anlamamNanayla sadece 2 kere konuştuk,5 dk bile sürmedi ..
Kimse hor görmedi seni.Öyle olsa etiketleyip çağırmazdık defalarcaBende seni seviyorum herkes pis Boğaz diye hor gördü arkadaş sevilmeye sevilmeye unutmuşum
Allah sendende razı olsunAllah razı olsun kocişten sonra bana ilk defa biri bende seni seviyorum dedi hemde Allah için sevmek ne güzel![]()
Yok canım aksine herkes seni çok sevdiBende seni seviyorum herkes pis Boğaz diye hor gördü arkadaş sevilmeye sevilmeye unutmuşum
Hatmece'nin oyu çok önemli bu fırsatı kaçırmaAman sakın bu mesajını görmesinler,oy topluyorlar derler yineAfiyet olsun ne diyeyim
![]()

Aman fırsatı kaçırma zatenHatmece'nin oyu çok önemli bu fırsatı kaçırma![]()
Bütün oylama boyunca reklam yapıyor.Aman fırsatı kaçırma zaten![]()

Triliçe de tutmadı amaBütün oylama boyunca reklam yapıyor.Bana verseydi hemen yapardım
![]()
Ama güzel bir ilişki kuruldu..Triliçe de tutmadı ama![]()

Allah razı olsun oy verdiklerim 1. Oldu yada ortalarda oldu her daim oyumu kullanırım bir oy bir oydur bişi farketmez demeyip oy kullanalımBütün oylama boyunca reklam yapıyor.Bana verseydi hemen yapardım
![]()