- 2 Aralık 2015
- 33.616
- 111.233
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tipim değilsin.Eski halime geri dondumboyle daha karizmatikim
esin yoksa yanaş yanima geh
![]()
Bre gafil sen kim oluyorsun da hükümdarların hükümdarı sultan sülüman a tipim değilsin dersinTipim değilsin.![]()
Bacım Allah aşkına neden hakarete müsaade ediyorsunuz ?? Ben size De burayı da çok seviyorum ama huzur kaçırma diye ban sebebi yok mu o yoksa hakaret varNe yapmaya çalışıyorsunuz...Biz konuyu kapatıyoruz siz hiç alakasız bir zamanda gelip tekrar açıyorsunuz...
Lütfen hakaret etmeden,saygı çerçevesinde konuşalım...Buradaki hiçbir arkadaşım bunları haketmiyor...Siz o genellemenin içinde olsaydınız böyle konuşmazdınız....
Benim yetkim yok canımBacım Allah aşkına neden hakarete müsaade ediyorsunuz ?? Ben size De burayı da çok seviyorum ama huzur kaçırma diye ban sebebi yok mu o yoksa hakaret var![]()
Senin Hürremin buraları terkettiBre gafil sen kim oluyorsun da hükümdarların hükümdarı sultan sülüman a tipim değilsin dersinyatırın bunu falakaya
EnHarbiKiz Ürremimi getirin baģa
![]()
Ama huzurumuzu da kacirmasinlar bacım öpüyorumBenim yetkim yok canım
Mune ilgilenecektir..
Bizim ilişkimizi,yemek yapmamızı ,sunum hazırlamalarımızı kimse bozamaz canım![]()
Görmezden gelinAma huzurumuzu da kacirmasinlar bacım öpüyorum![]()
bayram geliyor et yemeği yap bizeAma huzurumuzu da kacirmasinlar bacım öpüyorum![]()
Çok datlu olduğunu daha önce söylemişmiydimWwonka ,rabia için hazırlandın mı?Kılıçları kuşandınız mı?Dünkü saatte geleceğim demişti,haddini bildirelim Ona .Nananais ,sen ,önden saldırın ben sizi korurum.
Cimcime hamile O geride kalsın.Nevoşumuzu yedirmeyelim.
Nevreste sen bizim herşeyimizsin.
Nevoşa uzanan eller ,neyse bu ağır olur
Vur vur inlesin KK dinlesin![]()
Pardon da niye ben önde yem oluyorum, nerede sizin anaçlığınızWwonka ,rabia için hazırlandın mı?Kılıçları kuşandınız mı?Dünkü saatte geleceğim demişti,haddini bildirelim Ona .Nananais ,sen ,önden saldırın ben sizi korurum.
Cimcime hamile O geride kalsın.Nevoşumuzu yedirmeyelim.
Nevreste sen bizim herşeyimizsin.
Nevoşa uzanan eller ,neyse bu ağır olur
Vur vur inlesin KK dinlesin![]()

Fazladan söyleyebilirsin zararı yok
Sen arkama geç ben seni korurumPardon da niye ben önde yem oluyorum, nerede sizin anaçlığınız![]()

Bu şarkıyı hepimiz için söylüyorumNevreste konuyu kapattık dediğin için sana saygı duyuyorum. Ama insanların saçma sapan hadsizce eleştiri(!) yaptığını sanıp saçmalamasına anlam vermek mümkün değil. Bende ara sıra katılıyorum yarışmalara ve denilen o cümleleri hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Sevmeyen girmez bölüme saçmalamak için girecekse başka platformlarda döksünler çirkinliklerini. Bu kadar çekememezlik olmaz. Kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin. Takdir etmekle eksilmezsiniz. Her zaman çirkef atmak kolaydır ama iyi yönden bakmak insani özelliklerdendir. Bunu ortaya çıkarmak marifet. Şahsiyet instagramla karıştırdı sanırım burayı. Çünkü orda bu numaralar işliyor en çok. Her neyse.
Çok ama çok tatlısınFazladan söyleyebilirsin zararı yok![]()
Sen arkama geç ben seni korurum![]()