- Emoji Skoru
- 14.472
- Puanlar
- 448
Kuzum valla bu bayram sadece dinlenmek demek benim için dokuz gün aynı pijamayı çıkarmadan giymeyi planlıyorum o derecebayram geliyor et yemeği yap bize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum valla bu bayram sadece dinlenmek demek benim için dokuz gün aynı pijamayı çıkarmadan giymeyi planlıyorum o derecebayram geliyor et yemeği yap bize![]()
Altıncı his mi hafiyelik mi deynepim![]()
![]()
6.hislerim kuvvetlidir.
Hahh işte o pijama ile yemek yap bizeKuzum valla bu bayram sadece dinlenmek demek benim için dokuz gün aynı pijamayı çıkarmadan giymeyi planlıyorum o derece![]()

6. his kız.Arada konunuza giriş yapıyorum diye ajan mı sandın beniAltıncı his mi hafiyelik mi deynepim![]()
Ben rabia ablaya mi haddini bildircem@Wwonka ,rabia için hazırlandın mı?Kılıçları kuşandınız mı?Dünkü saatte geleceğim demişti,haddini bildirelim Ona .Nananais ,sen ,önden saldırın ben sizi korurum.Cimcime hamile O geride kalsın.Nevoşumuzu yedirmeyelim.
Nevreste sen bizim herşeyimizsin.
Nevoşa uzanan eller ,neyse bu ağır olur
Vur vur inlesin KK dinlesin![]()
siz daha savasmadan zafer ilan ettiniz er meydaninda ne olacagi belli olmazÇok datlu olduğunu daha önce söylemişmiydim
@rabia01 kork bizden![]()

aha bir fire verdiniz bilePardon da niye ben önde yem oluyorum, nerede sizin anaçlığınız![]()
baktınız @rabia01 ablayı yenemeyeceksiniz korkudan kapağı patrona attınız demiAma senin de annen var,başka kim korur bizi
Ne uğraşıyoruz ya,Kazene desek korur![]()
Anca bunu gör zatenaha bir fire verdiniz bile![]()
Senin Hürremin buraları terkettiO tatlı oğlunu bulunca bizi bıraktı...Ay ben olsam bende bırakırdım.
Benim yeğenim dünyalar tatlısı
![]()
Vaayyyy aynı şey mi acaba merak ettim hangi harfle başlıyordu![]()
Hahh işte o pijama ile yemek yap bize![]()

Dimedim mi ama![]()

Bana kalsa buraya da yazarım da,geçen sefer pasta resmi koymuştum Nevoş yasak diye sildi.![]()

Seninde isine geliyor ama özelde neler yaziyorsan![]()

Bazen ev hayatı
Konuyla ilgili buraya yazıyoruz zaten![]()
Yat canım.Ben de eşimi gönderdim ,az bakayım dedim ,ben de şimdi yatmaya gideceğim.Ben tekrar yatışa gecim deynepimmaşallah benim olan bugün erken uyanmadi az daha uyuyum
Seninde isine geliyor ama özelde neler yaziyorsan![]()
Biz daha önce çok galip olduğumuz için zaferi kazanmış sayıyoruz..
Ben rabia ablaya mi haddini bildircem
siz daha savasmadan zafer ilan ettiniz er meydaninda ne olacagi belli olmaz
aha bir fire verdiniz bile
baktınız @rabia01 ablayı yenemeyeceksiniz korkudan kapağı patrona attınız demi![]()
Dusunmem lazimBiz daha önce çok galip olduğumuz için zaferi kazanmış sayıyoruz..Sende sonra pişman olmadan,baştan geri dön
Biz onu her şekilde yeriz![]()