Çok geçmiş olsunBayramda oğlumun kaşı yarıldı of Allah'ım üzüntüden ağlıyorum dualarınızı bekliyorum hatmeceniz çok üzgün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunBayramda oğlumun kaşı yarıldı of Allah'ım üzüntüden ağlıyorum dualarınızı bekliyorum hatmeceniz çok üzgün![]()
Geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin .Bayramda oğlumun kaşı yarıldı of Allah'ım üzüntüden ağlıyorum dualarınızı bekliyorum hatmeceniz çok üzgün![]()

Gecmıs olsun ıyılesır kısa zamanda ınsallahBayramda oğlumun kaşı yarıldı of Allah'ım üzüntüden ağlıyorum dualarınızı bekliyorum hatmeceniz çok üzgün![]()
Bayramda oğlumun kaşı yarıldı of Allah'ım üzüntüden ağlıyorum dualarınızı bekliyorum hatmeceniz çok üzgün![]()
Iyi bayramlar enisteyi uyutmussunuzİyi bayramlar hanımlar,eşim uyudu çocuklarda tv seyrediyorlar içerde bende sizlere bakayım dedim
Iyi bayramlar enisteyi uyutmussunuzbenimkide uyudu.
![]()
Meydan bize kaldi :)) hosgeldinizYorgundu erkenden yattı bende buraya damladım![]()
Meydan bize kaldi :)) hosgeldiniz![]()
Damatla kiziniz sizde galiba :) damatda ne kiymetlidir simdi :)Hoş buldum sağolun:))
Damatla kiziniz sizde galiba :) damatda ne kiymetlidir simdi :)
Bulmus boyle kv yi niye memnun olmasin ki :) birbirletinin kiymetlerini bilsinler insallah :) Allah koti gun gostermesin cocuklariniza ve herkese :)Evet bizdeler perşembe günü dönecekler evlerine..
Bugün gömlek aldım çok mennun oldu,çok ta şaşırdı :))
Beğendi ama öyle dedi..
Bulmus boyle kv yi niye memnun olmasin ki :) birbirletinin kiymetlerini bilsinler insallah :) Allah koti gun gostermesin cocuklariniza ve herkese :)
Bize de senin gibi kayınvalide düşer inşallah diyeceğim de geç kaldım sanırımEvet bizdeler perşembe günü dönecekler evlerine..
Beğendi ama öyle dedi..
Bayramda oğlumun kaşı yarıldı of Allah'ım üzüntüden ağlıyorum dualarınızı bekliyorum hatmeceniz çok üzgün![]()
Yenge sen kaç yaşındasın erken mi evlendin ne güzel damatın kızın ailecek ne kadar tatlıEvet bizdeler perşembe günü dönecekler evlerine..
Beğendi ama öyle dedi..
Sanırım bayram sonrası yemeklerin fotosunu koyuvirirlerYemek den ne haberet yemeği yapanlar huuu
![]()