- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Olduğu kadar olmadığı kader demişlerHadi bakalım bekliyorumBence de değişmesin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduğu kadar olmadığı kader demişlerHadi bakalım bekliyorumBence de değişmesin
![]()
Yada gelen tarifle vazgeçenler olduNasip canımAraya tatil girdi çok fazla tarif gelmedi
![]()
Ehe ehe ehe (göğsü kabaran üye smileyi)Yok ya değişmedi, yarın ekliyorum inşallah aksilik çıkmazsa
Ehh ben söyledim sonuçtabu arada tarifin harika, kıtır kıtır oldu
![]()
Oda olabilirYada gelen tarifle vazgeçenler oldu![]()
Benim içim gidiyor ama uygun değilim
Depresyondayım enerjimi toplayamıyorumNana yapmadan önce bir sürü laf söylemişti,bunu unutmayalımEhe ehe ehe (göğsü kabaran üye smileyi)![]()

Ayy ondan Bende de varOda olabilirBenim içim gidiyor ama uygun değilim
Depresyondayım enerjimi toplayamıyorum
![]()
Ben yaptığım için çok güzel olduNana yapmadan önce bir sürü laf söylemişti,bunu unutmayalım![]()

Cesaretsizler siziGeri sayım başladı geçmek üzereAma benim depresyon geçince yarışma bitecek
![]()
Çıkın nan şu depresyonunuzdanAyy ondan Bende de var
Geçer inşallah![]()
Belki de veletleri okula postalayıp ,sağlam kafayla yapmak istiyor olabilirler.Bayramda gezmiş olabilirler.Evlerine yeni dönüyor olabilirler.Daha zelifme,nananais,Nun,vintage ,joker bir de ufuktefekçi vardı herhalde.Sabırlı olunCesaretsizler sizi
Biraz utanin derece yapayım da
Nevroş keşke önceden ekleyebilseydim, bu manyak yapmış bizde yaparız bu tür yemek derdi belki millet.
Yapılan menüleri görünce çekindiler zaar![]()
Hafizana hayranım deynepBelki de veletleri okula postalayıp ,sağlam kafayla yapmak istiyor olabilirler.Bayramda gezmiş olabilirler.Evlerine yeni dönüyor olabilirler.Daha zelifme,nananais,Nun,vintage ,joker bir de ufuktefekçi vardı herhalde.Sabırlı olun![]()
Canım kafam iyi değil,oynatmaya az kaldıCesaretsizler sizi
Biraz utanin derece yapayım da
Nevroş keşke önceden ekleyebilseydim, bu manyak yapmış bizde yaparız bu tür yemek derdi belki millet.
Yapılan menüleri görünce çekindiler zaar![]()

Bayram öncesi bunları not almışHafizana hayranım deynep![]()
yoksa yoksa notmu alıyorsun ?
Ama kendini unutmuşsun birde benim kavurmayı![]()
Yok ablam yok bir çıkıyor bin giriyoruzÇıkın nan şu depresyonunuzdan![]()
Bide depnazBelki de veletleri okula postalayıp ,sağlam kafayla yapmak istiyor olabilirler.Bayramda gezmiş olabilirler.Evlerine yeni dönüyor olabilirler.Daha zelifme,nananais,Nun,vintage ,joker bir de ufuktefekçi vardı herhalde.Sabırlı olun![]()

Bak ilkkez sevindim banlanışınaYok ablam yok bir çıkıyor bin giriyoruz
Ayda yılda bi bdv ye konu açacaktım mune bacı anladı herhalde attı beni![]()
Doğru yangına körükle gidiliyor bazen, bosan bile derlerBak ilkkez sevindim banlanışına
Bdv de sorununa çözüm bulan varmıki ?biz be güne duruyoruz dert dinlemiyceksek
![]()