- Emoji Skoru
- 214.958
- Puanlar
- 1.423
Hoşgeldin NinecimAman sakın bize dişlerini gösterme
![]()
Önce sen göster dişsizzz mevoşşşş

Peltek peltek yazsana o zaman![]()
Dişsizde düzgün yazarım anacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin NinecimAman sakın bize dişlerini gösterme
![]()

Peltek peltek yazsana o zaman![]()
Benim dişlerim tastamamÖnce sen göster dişsizzz mevoşşşş
Dişsizde düzgün yazarım anacım![]()
Facitayı senin dişin kesmezdi,daha yumuşak bir şeyi deneseydinHepinizin ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş hak eden kazansın diyorum..
Oyumuda denediğim ve çok beğendiğimiz fajitaya veriyorum.
@chiLL başarılar diliyorum..
Tamam AblamEşim uyuyor her an kaçabilirim![]()
Belki püre yapmış sonra yemiştir..Facitayı senin dişin kesmezdi,daha yumuşak bir şeyi deneseydin![]()
Buraya biraz katıl seneye aşçı çıkarsın canımOlsa da yeseket var pisirecek zaman yok iki minnak oğlumla kizimdan. Anca kavurma yada az sulu domates biberli tarif biliyorum. Bravo ellerinize sağlık
![]()
Belki ince ince didiklemiştir,bebelere yaptığımız gibi,ben de kaçayım,iyi gecelerBelki püre yapmış sonra yemiştir..![]()
Hayırlı gecelerBelki ince ince didiklemiştir,bebelere yaptığımız gibi,ben de kaçayım,iyi geceler![]()
Benim dişlerim tastamamSenin yaşına gelince belki dişsiz kalırım
![]()
Facitayı senin dişin kesmezdi,daha yumuşak bir şeyi deneseydin![]()
Tamam Ablam![]()

Belki püre yapmış sonra yemiştir..![]()
Belki ince ince didiklemiştir,bebelere yaptığımız gibi,ben de kaçayım,iyi geceler![]()

Tabi yıllarca dişçi yollarında gidip geldinHahahahaha inci gibin dişlerim var ne haberrrrr
Benyapayımda ye fajitayı yumuşacık olduuu hemdeeee
Kalktı cigara içiyor balkonda
Pürede ne ayollll![]()

İnşallah daha yeniyim buralarda ama iki ankettir takip ediyorumBuraya biraz katıl seneye aşçı çıkarsın canım![]()
benim aşçı çıkmam zor annem yapıyor yemekleri evlenirse mutfak işi de bana bakacak.Ben sen miyim ?Bir cümle yazıp,ateş almaya gelir gibi yazıp kaçayımKaç kaçç bakalımmm![]()
Ben sen miyim ?Bir cümle yazıp,ateş almaya gelir gibi yazıp kaçayım![]()
Evlenene kadar öğrenirsin işteİnşallah daha yeniyim buralarda ama iki ankettir takip ediyorumbenim aşçı çıkmam zor annem yapıyor yemekleri evlenirse mutfak işi de bana bakacak.
Hayırlı yolculuklar ablacımCuma günü eşimle gidiyoruz kızımın yanına,ben biraz kalıp döneceğim..
Bu sene çok yoruldum biraz dinleneyim bakalım,@EnHarbiKiz onuda aramak istiyorum müsait olursa görüşürüz.
Hayırlı yolculuklar ablacım![]()