Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Yemeklerin hepsi başarılı gerçekten ellerinize sağlık :KK68:

Oyumu kullandım kurudan yana çünki çok severim .
Ayrıca kavurmada çok güzel görünüyordu .
Vali kebabıda çok güzel ve dolu dolu fakat evdeki fırınlarda butür kebapları pek başarılı bulmuyorum ..
Fajitada güzeldi ellerine saglık arkadaşların ..
Nevram güvecin çok leziz duruyor :KK66:

Bende katılmayı düşünüyordum kavurma yapacaktım son günlerde rahatsızdım biraz ve vaktin doldugu farketmedim açıkçası :KK43:
Katılım çok az oldu :KK43:.
Borcun olsun,önümüzdeki kategoride telafi ederiz:KK45:

Sen iyi niyetinden son ana kadar bekliyorsun ,yapmak isteyenin tarifini yapmayayım diyorsun.Haliyle kendine de güven olunca ilk gün ,son gün farketmiyor:KK19:
Aynen onuda bekliyorum;)
Ama bir sürü tarif vardı yapılması gereken yapılmadı:(
-Tantuni
-İskender
-Pideli köfte
-İçli Köfte
-Beyti Sarma
-Kavurma
Bunlar bu kategoride mutlaka olmalıydı:(

Aynen onuda bekliyorum:KK66:
Ama bir sürü tarif vardı yapılması gereken yapılmadı:KK43:
-Tantuni
-İskender
-Pideli köfte
-İçli Köfte
-Beyti Sarma
-Kavurma
Bunlar bu kategoride mutlaka olmalıydı:KK43:
Bence de olmalıydı.Bence bu ay değil bir dahaki aya olmalıydı et kategorisi.Çoğu Kurban Bayramını bekledi,elime et geçsin de yapayım,daha sonra bayram tatili gezmeler ve okulların açılması ,milletin yoğunluğuna denk geldi.İnşallah bir daha ki sefere daha çok katılım olur.

Bence de olmalıydı.Bence bu ay değil bir dahaki aya olmalıydı et kategorisi.Çoğu Kurban Bayramını bekledi,elime et geçsin de yapayım,daha sonra bayram tatili gezmeler ve okulların açılması ,milletin yoğunluğuna denk geldi.İnşallah bir daha ki sefere daha çok katılım olur.
İnşaallah canım:KK19:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:Haydi vali kebabı oylarınızı bekliyor 1.ciliği hakediyor tey tey çalsın davullar zurnalar

Back
X