- Emoji Skoru
- 1.884
- Puanlar
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yaştayızBen 35![]()
Canim ben 13 gundur bulgaristandayim carsamba gunu donecegim.@Quenn-of-Pain
@vintagecupcakes
@Zelifme
@_Nun_
@joker01
Nerede tarifleriniz?Söz verip te yapmayanların üyeliği siliniyor diyolla![]()
Bulgaristan'dan bahsetsene bende merak ediyorum yazın gitmek istiyomCanim ben 13 gundur bulgaristandayim carsamba gunu donecegim.
Katılım tarihine göre mesaj sayın öyle demiyor ama.Oy anam bu kadınlar klübü benim hakkımı Nasıl ödeyecek her konuda
Muhakkak yorum yaparım forumdan forma verin gari banada bir madalya şimdi diziye yazdım anne çocuk bölümüne yazdıkça yazasım geliyor en çok yorum yapan oy kullanan hatmece bir madalyayı hakediyor tey tey![]()
Sen ,bize en çok sevdiğin şey olanOy anam bu kadınlar klübü benim hakkımı Nasıl ödeyecek her konuda
Muhakkak yorum yaparım forumdan forma verin gari banada bir madalya şimdi diziye yazdım anne çocuk bölümüne yazdıkça yazasım geliyor en çok yorum yapan oy kullanan hatmece bir madalyayı hakediyor tey tey![]()
.Tabi 1. olman lazım
Galiba benim mesaj sayımı görmediKatılım tarihine göre mesaj sayın öyle demiyor ama.![]()
Sağlık olsun canım.Nasip değilmiş .Aslında sonraya bırakmamak gerekiyor.Türk Milleti olarak genlerimizde var,son zamanlara bırakmak.Ne yemeği yapmayı düşünüyordun?![]()
Farkındayım Nevoşcum ama sureyi daha uzun saniyordum ki ben:/Senin borçlar birikti![]()
Hayırlısı olsun canımFarkındayım Nevoşcum ama sureyi daha uzun saniyordum ki ben:/
Yemekten yapamıyorum ama iyi oy kullanırım hakketiğini düşündüğüme oy veririm kim yapmış bakmam yemeğe bakarım ama valla her konuda yorum yazmayı seveRİmSen ,bize en çok sevdiğin şey olanbir yemek yapsan
biz sana madalya verebiliriz.
.Tabi 1. olman lazım
![]()

Yemek yapamıyorum derken evde yemek yapmıyor musun?Yoksa yaptığını beğenmiyor musun?Yemekten yapamıyorum ama iyi oy kullanırım hakketiğini düşündüğüme oy veririm kim yapmış bakmam yemeğe bakarım ama valla her konuda yorum yazmayı seveRİm![]()
Yaparken yiyorumYemek yapamıyorum derken evde yemek yapmıyor musun?Yoksa yaptığını beğenmiyor musun?![]()

Bende öyle oy veriyorum o zaman bende istiyorumYemekten yapamıyorum ama iyi oy kullanırım hakketiğini düşündüğüme oy veririm kim yapmış bakmam yemeğe bakarım ama valla her konuda yorum yazmayı seveRİm![]()