Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?

Bence yumrugun tadina varamamissin ufaklik, yuzune de yiyinceye kadar bekle. Onun tadina da bir bak, nasil. Begenmezsen tekmeye gecersin?!!??

Kesinlikle ayrilmamalisin. Bu siddete meyilli psikopata zamk gibi yapismalisin, dunyada baska erkek yok cunku.Ayrilirsan yenisini nerden bulcaksin?

Durmak yok Turk kadinlari, siddetten peynir ekmekmis gibi bahsetmeye devam!!!

Son düzenleme:
Sorman hata.

Bi zahmet bas tekmeyi k.çına!

Şaka mı yapıyosun? O herifle 1 dakika bile zaman geçirme.

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
ne yüzle vuruyor be, sende o an tokati basip gidecektin...

Bu vurma olayları hep ergenlerin sevgili dediğin kıskanıcak mini giydirmicek giydiğinde bi tane çakıcak sahiplenicek yok öyle yok böyle demeleriyle ortaya çıkıyor.
Neymiş hoşuna gitmesi lazımmış manyağa bak.
Benim erkek arkadaşımda istemez etek giymemi açık giyinmemi ama bana hoşuna gitmesi lazımda demez.

Oha, ayiya bak, hosuna gidecekmis. Valla trajikomik.
Dalga mi geciyorsun bilemiyorum ama ayril tabi. Kiskanclik dayaginin hosuna gidecegini dusunen adam bu sonucta.

Çok hoş ve kibar bir hareket yapmış sevgiliniz herkesin çok hoşuna gider niye sizin hoşunuza gitmedi anlamadım?? :KK53:

Sormanız bile hata gerçekten ayrılın bu nedir yaa...emin olun ki asla değişmez etek için döver pantolon için döver herşey için döver, hayır bir anlık öfkeyle oldu özür dilerim de demiyor bu hareketinin hoşuna gitmesi lazımmış da normalmiş de...
En kötüsü de bu, normal karşılaması, kötü olduğunu kabul edip pişman bile değilmiş içten içe değil dıştan dışa da bitirin

X