25 haftalık hamileyim. Gebelik öncesi kontrol de dahil Ethicada Uğur Kal'a gidiyorum. Bana göre İstanbul'un en iyi kadın doğumcularından biri. Başından beri bana gereksiz hiçbir test yaptırmadı, herşeyi uzun uzun anlattı, beni rahatlattı. Her şeyden önce hastalarıyla iletişimi çok iyi, çok samimi. Hamile psikolojisini kullanan piyasa oktorlarından değil. Onun sayesinde huzurlu bir gebelik yaşıyorum. Doğum belki de bi defa yaşayacağım bi şey,fiyatı ne olursa olsun ben Ethicadan ve Uğur Beyden vazgeçmeye niyetli değilim. Ablam da aynı hastanede Uğur Beyle doğum yaptı. Sanciları sıkaşınca beni sezeryana alın diye yalvardığında, Uğu Bey, "Hayır, normal doğum için hiçbir engelin yok" diyerek onu normal doğurtmuştu. Bu zamanda onun gibi güvenilir bir doktor bulmak çok zor. İyi diye gidilen, ucuz muayene ve doğum vaat eden doktorların odasının önü kuyruk, giren 5 dkda çıkıyor. Günde 9-10 doğumu oluyor doktorun. Hastasını nasıl tanısın, takip etsin, normal doğumunu beklesin? Onlar da haklı. Bir de hastane personelinin tavrı çok önemli. Ben doğum öncesi ve sonrası, öylesi hassas bir dönemde kimsenin gözünün içine bakamam. Kimseye de kendime kötü muamele ettirmem. Tabii bütçe de önemli ama canımız kıymetli yavrularımız daha önemli.