Hangi dine, hangi görüşe mensup olursa hiç kimsenin ağzını açar açmaz uzaklaştırılmasını uygun bulmuyoruz, bu konuda kendi adıma ve yönetim adına rahatça yazabileceğimi sanıyorum.
Hele hele siyaset gibi bir ortamda mümkün olduğunca görüşler yazılsın istiyoruz, bu yüzden eğer gün içinde bölümde üyeler arası sorun başlamışsa her konuya olmasa da en az 1 konuya uyarı yazısı yazıyorum, biliyorum ki o topiği siyasete yazan herkes okuyor, bir şekilde uyarıdan haberdar oluyor.
Kurallar sitede öyle dursun görüntü olsun diye konulmadı ki, uyarıyı dikkate almamak biryerden sonra dur demeyi gerektiriyor.
Bu banlamalar bile ağır bulunuyor, ki inanın aslında kurallarda sürekli tartışma çıkaranları süresiz uzaklaştırma maddesi var ama bunu üyeler çok zorlamadıkları sürece uygulamıyoruz.
Tek yaptığımız geçici süre uzaklaştırmak, herkes çok değil biraz kendine çekidüzen verse, sözlerini ölçüp tartıp yazsa banlamalarda olmaz ama nasıl bir öfkeyse artık resmen hasım olunuyor.
Şurda Allah korusun birimiz için öldü dense ölen kişi gibi düşünmeyenler oh çekecek, o raddeye geldik artık.