• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etiket basmak sekreterlik

sakse87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
52
4
1
34
Selam kızlar ben sekreterlik yapıyorum bir firmada.İşe girerken bana rutin sekreterin yapacağı işlerden bahsedildi.Fakat etiket basılacağından bahsedilmedi.Bu durum hoşuma gitmedi baştan ne varsa söyler insan.Hiçbir yerde etiket basıldığını görmedim sekreter yapmaz.Neyse firmalara kargo gönderileceği zaman ya da ürün etiketi olduğu zaman ben basıyorum.Ama hiç sevmiyorum.Sizce haksız mıyım kızlar.

Haklisiniz galiba ama çok külfetli bir iş değilse gocunmadan yapardım ben.

İş tanımınızda yoksa haklısınız ama piyasanın bu kadar kötü ve işsizliğin tavan olduğu ülkemizde ne yazık ki ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.

kargo etiket basımını bende önceki işimde yapardım
bence sizin işiniz
yani kargo sizden çıkıyor size geliyor
kargoları siz teslim ettiğiniz için kargo düzeni sizdedir.
he ayrı bir konu var,
etiket basıcaksınız demeseler bile kargo düzeninden bahsetmiş olamaları gerekiyor.

Kargo için etiket basmak kolay ama ürün etiketi basmak sıkıcı.Sanırım biraz idare edicem bir süreliğine alışkın değilim ondan.

ürün etıketlerınde tasarımı kım yapıyor sembollerın ırılıgı ufaklılıgı? Bı ara bende cok alakasız bır pozısyonda olmama ragmen urun etıketı basıyordum bır yanlıs ıkı yanlıs ( sembollerın yerını buyuklugunu kucuklugunu ben ayarlıyordum) ve kendı ısım zaten cok bölündüğüm bir iş sonunda işi üzerimden attım

Hepsi kayıtlı ürün etiketi bazaen sen yeni ürün olduğunda basıyorsun.1000 2000 adet bastığım oluyor yerimden kaklıp etiket odasına gidince tel çalıyor gelen kişiyi görmüyorsun bir de zevkli bir iş değil.Başta neden söylemezler anlamam ona sinir oldum neyse direk söyle.

İşinizi aksatıyorsanız bu konu yüzünden size kızmaya hakları yok.Hem daha iyi değil mi,boş kalmamış olursunuz

Hepsi kayıtlı ürün etiketi bazaen sen yeni ürün olduğunda basıyorsun.1000 2000 adet bastığım oluyor yerimden kaklıp etiket odasına gidince tel çalıyor gelen kişiyi görmüyorsun bir de zevkli bir iş değil.Başta neden söylemezler anlamam ona sinir oldum neyse direk söyle.

Bizim işyerinde de sekreter basıyor, her yaptığımız iş zevkli olacak değil elbette. İşe girerken de madde madde herşeyi nasıl söyleyebilirler ki. Bence sizi kullanacak bir iş yaptırmıyorlar gayet normal, tuzunuz kuru değilse hiç takılmayın.

bence sizin işiniz. ben de yapıyordum sekreterlik yaptığım kısa süreçte. bahsedilmemesine ragmen.

Selam kızlar ben sekreterlik yapıyorum bir firmada.İşe girerken bana rutin sekreterin yapacağı işlerden bahsedildi.Fakat etiket basılacağından bahsedilmedi.Bu durum hoşuma gitmedi baştan ne varsa söyler insan.Hiçbir yerde etiket basıldığını görmedim sekreter yapmaz.Neyse firmalara kargo gönderileceği zaman ya da ürün etiketi olduğu zaman ben basıyorum.Ama hiç sevmiyorum.Sizce haksız mıyım kızlar.
O kadar abartılacak bir durum mu bu? İceriği tamamla yazdır gitsin.

Back
X