Etimedde sezeryana gireceğimm

drygms

BENİMLE KAL...
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
123
55
28
34
Yarın akşam üstü etimed de sezeryana gireceğim bu hastane ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ben de tecrübelerimi paylaşacağım umarim birilerinin isine yarar

Genel olarak memnun kaldik canim fakat cok ilgi alaka yoktu bir gece kaldim ciktim su an da cok ayakta kalmazsam agri hissetmiyorum

Genel olarak memnun kaldik canim fakat cok ilgi alaka yoktu bir gece kaldim ciktim su an da cok ayakta kalmazsam agri hissetmiyorum
Çok ilgi alaka beklemiyorum. İlk çocuğumu devlette doğurdum o yüzden burası çok çok ilgili gelecektir bana diye düşünüyorum. İnşallah biz de bir an önce atlatırız.:anneadayı::110:

canım ne kadar fiyat verdiniz normalde sezeryan 2 gün değilmi?
Askeriye ile anlasmali hastane esim asker oldugu icin indirimli oldu bize 1600 tl odedik normal fiyati ne bilmiyorum iyi hissedersen cikartiyolar ben iyi hossetmistim gazim da cikinca cikarttilar 40 gun sonra hic bi agrim kalmadi

Bişey sorabilirmiyim askeriye indirimi oldu dediniz bizde emniyet mensubuyuz muayene dede indirim oldumu Banu hanıma çok iyi diyorlar muayenelere ne kadar odediniz

Back
X