- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Size annemden bahsedicem. Cok kötü sey geldi basina. Annem 65 yasinda, seker hastasi ve ayak bas parmaginda bir yara cikmasi sonucu enfeksiyon kapti ve kemik enfeksiyon kapip kangrenlik bacaga dogru sicramasin diye doktorlar careyi parmagini kesmede buldu. Cok icim aciyor.. cok.. 1 hafta oldu annem ameliyat olali bugün cikti. Bugün annemin kesilen yerini gördüm ve cok kötü oldum. O an ben cantalarini arabaya birakmaya gitmistim ve geri geldigimde doktorlar basinda ayagini acmislardi tam o an gördüm... annemin aglayisinida gördüm.. cok etkilendim.. zaten hassas bir yapim var, o ayaginin görüntüsü hala aklimdan cikmiyor.. cok sükürler olsun ki sadece parmagi gitti, bacagina sicramadi diye sükürler ediyorum.. benim size danisacak olan derdim ise, cok etkilendim duygusal bir insanim nasil bu ani unutabilirim? Anneme cok destek olmam lazim bu sürecte, bunun icinde enerji lazim bana. Ve ben ruhsal, duygsal yönden etki altinda olunca degil birilerine kendime bile hayrim olmuyor. Biraz disarida dolastim kendime gelmek icin ama annemi görünce gülüyorum öyle.. o da gülüyor artik cok sükür ama o kesilen yeri gördükce üzülecek...
Kendimi motive etmem icin, güclü durup bunu etrafina yayan biri olmam icin bana ne önerirsiniz, ne yapmali? Yapim zaten sessiz sakin ve cabuk bikabiliyorum.. annemi kirmaktan cok korkuyorum hani olurda kalbini kirarim ve kendisini yalniz hisseder diye.. :/

Kendimi motive etmem icin, güclü durup bunu etrafina yayan biri olmam icin bana ne önerirsiniz, ne yapmali? Yapim zaten sessiz sakin ve cabuk bikabiliyorum.. annemi kirmaktan cok korkuyorum hani olurda kalbini kirarim ve kendisini yalniz hisseder diye.. :/