- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin canım. Seninki daha kötü kardeş acısı. İnsan bundan da çok etkileniyor genç olması, ufacık evlatlari olması ayrıca sevdiğini ellerinle toprağa vermek zor. Benimde babam 6ay önce vefat etti. Canım yandı ama bizi teselli eden evlatlarının gününü gördü. Herşeyi gördü hastaydı çok canı yanıyordu ağrı sızı içindeydi. Acısı dindi ele avuca düşmedi diye teselli ediyoruz kendimizi. Bu garibin hicbirseyi yoktu bide gerçekten garip annesiz büyümüş kocasına sırtını dayamış ona tutunmustu. Acı ya ölüm çok acıAbimi kaybettiğimde benimde(ani oldu bizimkide) dudaklarım titriyordu ağlarken ve bilincim yoktu sanki. Camide tabutta son kez yüzünü gösterdiklerinde öldüğüne inanamıştım. sanki uyuyor gibiydi. yazıyı okuyunca çok kötü oldum. ben gömerlerken dayanamam diye gitmedim defnine... Şimdi yıllar geçti, iyi ki unutmak var. yoksa dayanılmaz bi acı,hele ki ani ölümler..
Ben de eşimde bundan etkilendik zaten. Eşim gelince başıma gelse ben bu çocuklara ne derim diye düşündü. Ben kendi elleriyle mezara koymasından etkilendim. Hıçkırarak ağlaması yüreğimi parçaladiAh ah. Bende boyle eşleri olen birilerini duyunca çok etkileniyorum.
Geçen eşimin tanıdıklarından biri eşini kaybetmişti. Ben 3 gun etkisinden çıkamamıştım. Surekli ruyamda eşimi ölmüş olarak gorurdum ve aglayarak uyanırdım. Allh sevdiklerimi başımızdan eksik etmesin.
Ben de eşimde bundan etkilendik zaten. Eşim gelince başıma gelse ben bu çocuklara ne derim diye düşündü. Ben kendi elleriyle mezara koymasından etkilendim. Hıçkırarak ağlaması yüreğimi parçaladi
Sağol canım amin.Kendi elleriyle mezara koydu, çıkınca hıçkıra hıçkıra ağladı dedin ya...
O an aynısını yaşadığımı düşündüm, annem ve babamın öldüğünü filan.
Şuan ağlayarak yazıyorum.
Cidden tarifi imkansız, dayanılmaz bir acı.
Rabbim sıralı ölüm versin. Ani ölümler çok zor...
Allah mekanını cennet eylesin.
Bir arkadaş demiş ya: İyi ki unutmak var. Bence de . İyi ki alışmak, o acıyı unutmak var.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cookk zor....insanın sevdiğini kaybetmesi .. gidin sevdiklerinize sarılınnKızlar bu bir dert mi bilmem ama. Dün kuzenimin eşi vefat etti (26yasinda). Bugün öğlen defin ettik. Kuzenim elleriyle karısını mezara koydu. Çıkana kadar kendini zor tuttu mezardan çıkınca hıçkırarak ağlamaya başlayinca bende koptum. Çok etkilendim ben kolay kolay etkilenmem ama bundan etkilendim. 10yillik eşini ufacık çocuklarının annesini hicbirsey yokken birden kaybetmek. Onu elleriyle mezara koymak. Allah kimseye yasatmasin bu acıyı. Evlerine dahi gidemedim eve geldim. Şuanda donuk vaziyette ya benim başıma gelse diye düşünüyorum. Elim ayağım buz kesti.
Mevzu bu mu?16 yaşında mı evlenmiş?
Benim o kadar çok kaybım oldu ki toplayamıyorum kendimiKızlar bu bir dert mi bilmem ama. Dün kuzenimin eşi vefat etti (26yasinda). Bugün öğlen defin ettik. Kuzenim elleriyle karısını mezara koydu. Çıkana kadar kendini zor tuttu mezardan çıkınca hıçkırarak ağlamaya başlayinca bende koptum. Çok etkilendim ben kolay kolay etkilenmem ama bundan etkilendim. 10yillik eşini ufacık çocuklarının annesini hicbirsey yokken birden kaybetmek. Onu elleriyle mezara koymak. Allah kimseye yasatmasin bu acıyı. Evlerine dahi gidemedim eve geldim. Şuanda donuk vaziyette ya benim başıma gelse diye düşünüyorum. Elim ayağım buz kesti.
Kıyamam , daha ne olduğundan habersizhemde nasıl birde evlatlarini gördükçe mahvoldum. En küçüğü bir yaşındaydı.
Mevzu bu mu?
İki beğeni alacağım diye bambaşka yerlere odaklanmakta yeni tarz galiba.
Konu sahibi çok üzüldüm,başınız sağ olsun,allah sabir versin inşallah üzmeyin siz de kendinizi destek olmaya çalışın.
Kızlar bu bir dert mi bilmem ama. Dün kuzenimin eşi vefat etti (26yasinda). Bugün öğlen defin ettik. Kuzenim elleriyle karısını mezara koydu. Çıkana kadar kendini zor tuttu mezardan çıkınca hıçkırarak ağlamaya başlayinca bende koptum. Çok etkilendim ben kolay kolay etkilenmem ama bundan etkilendim. 10yillik eşini ufacık çocuklarının annesini hicbirsey yokken birden kaybetmek. Onu elleriyle mezara koymak. Allah kimseye yasatmasin bu acıyı. Evlerine dahi gidemedim eve geldim. Şuanda donuk vaziyette ya benim başıma gelse diye düşünüyorum. Elim ayağım buz kesti.