• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram bize uğramadı

Boşver annesi bebeginiz sen babasina birak biraz dinlen uyu tüm bunlar uykusuzluktan oluyor
ben öle yapıyorum eşim ilgileniyor ben uyuyorum oh mis gibi..

evet, ben çok uykusuz ve yorgun haldeyim...
eşimde işi gereği şu sıralar çok nöbet tutuyor... hiç tatili yok, 3-4 saatlik uykuyla her gün işe gidiyor..
ikimizde patlayacak yer arayan bir dönemdeydik..

ama işte bunların arkasına da sığınmak istemiyorum... uykusuzluk bir bahane olsun istemiyorum..

aynı sıkıntılar bizde de oldu.. annem yanımda 40 ım çıkana kadar kaldı, kayınvalidem ise 3 gün durabildi... bu da kayınvalidemin pek hoşuna gitmeyen bir durum oldu... sürekli surat astı imalar yaptı... küstü...
sütüme kusur buldu, kiloma taktı aklınıza gelebilecek her şeyi yaptı...

ve ben bunların hiçbirisini eşime yansıtmadım... sırf artık bende anne oldum diye anlayış gösterdim.. bebeğimizle geçen ilk günlerimizde tatsızlık olmasın diye o kadar çok şeye sustum ki...

ama yine de yaranabiliyor muyuz ? sanmıyorum....
sustukça olay yok sanıyor erkekler....

ama kayınvalideniz de biraz haksız ... sonuçta anneniz de heves ediyordur torunu görmeye.. eee size de yardımcı olmak istiyordur... zaten bunlar hep geçici şeyler.. ah erkekler bunu bir anlasa...
anneniz bir ömür böyle sürekli gelecek değil ki... şurada en fazla 3 -4 ay daha ...

işte olmuyor, aileler olmasa diyoruz da onlarsız da olmuyor.... erkekler sıkıntıya strese gelemiyor.. ama bizim her şeye katlanmamızı bekliyorlar...
onlar bizim annemizden bunalıyor, biz onların annelerine koşulsuz anlayış gösterelim istiyorlar...
benim kaynanam bana karşı degil de aileme karşı eşime doldurmaya çalışıyor. dün annem bana sarılmıştı özlemişti kaynana surat astı resmen. benim yanimda kendi kızına nasıl sarılıyor ya ben surat asiyormuyumm...
eşim anlamiyor ben anlatamiyorum hiç bşeye bu yüzden kavga ediyoruz... anlamiyor bana diyo ki sen istemiyosun anlamak diyo. işte olmuyor bebek olunca kavgalarimiz arttı sanirim birbirimizden soğuduk gibi..

saolun ailem yanimda. eşim yanimda olmami istemiyor.
kendi ailesine benim babam götürsün arabayi demesini biliyor dün abim evime kadar birakti saolsun ona bile firçaliyor dinlemedim ya böle bir ayrım olur mu sence.. hepsini kendi ailesi yapıyo da benim ailem bşey yapamaz mi

benim kaynanam bana karşı degil de aileme karşı eşime doldurmaya çalışıyor. dün annem bana sarılmıştı özlemişti kaynana surat astı resmen. benim yanimda kendi kızına nasıl sarılıyor ya ben surat asiyormuyumm...
eşim anlamiyor ben anlatamiyorum hiç bşeye bu yüzden kavga ediyoruz... anlamiyor bana diyo ki sen istemiyosun anlamak diyo. işte olmuyor bebek olunca kavgalarimiz arttı sanirim birbirimizden soğuduk gibi..

evet evet, benim kayınvalidem de bunu çok sık yapar..
annemle benim samimi olmamı hiç istemez...

erkekler anneleriyle doğru dürüst vakit geçirmiyor.. annelerini bizler daha çok görüyoruz daha çok muhattabız...
onlar görüşmemekten fazla samimi olmamaktan ötürü farkında olmuyorlar...

saolun ailem yanimda. eşim yanimda olmami istemiyor.
kendi ailesine benim babam götürsün arabayi demesini biliyor dün abim evime kadar birakti saolsun ona bile firçaliyor dinlemedim ya böle bir ayrım olur mu sence.. hepsini kendi ailesi yapıyo da benim ailem bşey yapamaz mi

yapar elbette, sizin ailenizin de gelmesi gitmesi, bazı işlere koşturması çok normal...
işte kimi erkek bunu kabullenemiyor.. sanki evlenince bir daha kendi ailemizle olan tüm bağlarımız kopacak..
artık o ailenin kızı olmaktna çıkıyor, kendi ailelerine dahil oluyoruz..

her işi her planı onlarla onun ailesiyle yapmalıyız..

eski zaman usulü erkek tiipi....

yapar elbette, sizin ailenizin de gelmesi gitmesi, bazı işlere koşturması çok normal...
işte kimi erkek bunu kabullenemiyor.. sanki evlenince bir daha kendi ailemizle olan tüm bağlarımız kopacak..
artık o ailenin kızı olmaktna çıkıyor, kendi ailelerine dahil oluyoruz..

her işi her planı onlarla onun ailesiyle yapmalıyız..

eski zaman usulü erkek tiipi....
bak aynen öle.
eşim sdiyo ki sen benim kapımızda geldin benim soyadimi taşiyorsun onlardan çiktin artık diyor. yani onlara degil bizim aileme tut dememi istiyor bende tutmuyorum tutamiyorum koparamam.
eşim beni tutmuyorsun o zaman diyo. napim. onun ailesini tutabilmek için eşimi tutmam gerekirmiş.. öle demek istiyor
ya inanki deli oluyorum artık kendi ailesine bişey dedirttirmiyor ben eleştirsem kızıyor ee napabilirim.

Konuşulmayan her konu içimizde yara olarak kalıyor ve daha da büyüyor bence. Yerinizde olsam oturup eşimle bunların normal olmadığını, ikimizin de hatalı olduğunu ve en azından birkaç gün birbirimizi görmemenin iyi olabileceğini söylerdim. Böylece belki devamı gelmez. Çünkü şiddet bir kez başladıysa kolay kolay bir daha bitmiyor gördüğüm kadarıyla. Evde biraz bebeğinizle baş başa kalmak istediğinizi söyleyin. Eğer birbirinizi seviyorsaniz zaten bu ikiniz için de iyi bir ceza olacaktır.

Back
X