- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Merhaba arkadaslar, gecen gün bir is görüsmesine gitmistim. Güya bugün olumlu ya da olumsuz bir cevap gelcekti ama hic bir haber gelmedi, büyük ihtimalle baskasini aldilar. Burdan konuya girmek istiyorum. Is görüsmesinde biraz ezik davrandim ve fazla konusmadim her seye sorun degil tarzinda cevap verdim. Benim sorunum bu hayatimin bir cok alaninda ezik, öz güvensiz ve azla yetinmeye razi bir izlenim yaratiyorum. Nasil güclü, tuttugunu koparan, saf olmayan kendini bir agirdan satmayi beceren bir kadin olabilirim? Icten gelir o yazmayin, cünkü bunun gelistirilebilcegini düsünüyorum ve burdaki bircok üyeninde iliskilerinde ki problemlerin bu sebepten kaynaklandigini düsünüyorum. Bu konuda kendine güvenen arkadaslar madde madde önerilerini yazarsa, cok sevinirim. Kendine saygi duyduran ve etrafinda etki birakan kadin nasil olunur? ya da en azindan nasil öyle bir görüntü yaratilabilir? Hani bazi kisiler vardirya hic bir özelligi olmadigi halde konusmasi ve durusuyla bile bir etkileri vardir bu nasil gelistirilir?